Home » Noutăți » Apelul disperat al unei tinere pentru iubitul ei bolnav: ‘Nu-l pot pierde! În România nu i s-a acordat şansa de a trăi’

Apelul disperat al unei tinere pentru iubitul ei bolnav: ‘Nu-l pot pierde! În România nu i s-a acordat şansa de a trăi’

O tânără din Bacău a lansat pe Facebook un apel disperat pentru iubitul ei, Florin, un tânăr de 19 ani, din Dărmăneşti, care a descoperit de curând că suferă de o boală gravă şi trebuie să se opereze în Germania pentru a putea supravieţui.

Florin a fost diagnosticat în urmă cu o lună, după ce s-a simţit rău, cu astrocitom pilocitic (tumoră pe creier).

Iubita lui Florin a lansat un apel pe Facebook pentru a reuşit să strângă suma de bani necesară operaţiei din Germania, având în vedere că în România nu se poate opera.

„Iubitul meu in varsta de 19 ani a fost diagnosticat cu o boala crunta acum 1 luna de zile.. Astrocitom Pilocitic de fosa posterioara(pe intelesul tuturor tumora pe creier) o tumora agresiva care deja a macinat din creierul lui..iar singura lui sansa este sa ajunga in Germania(deoarece in țară nu i s-a acordat sansa de a trai..) , dar pentru a ajunge acolo avem nevoie de o suma ENORMA ..50 000€ pe care trebuie sa ii scoatem intr-un timp destul de scurt, dar nu este imposibil deoarece ma voi lupta si voi face orice este nevoie pentru a strange acesti banuti..are 19 ani nu-l pot pierde il iubesc prea mult si nu as putea suporta asa ceva…nu-l putem pierde . Iar cu ajutorul dumneavoastra il putem ajuta sa traiasca, VA IMPLOR sunt disperata..orice suma este bine primita, fiecare cat de putin si il putem salva, va multumesc din inima! Si o distribuire din partea voastra ne este de mare folos..Ne punem nădejdea in voi si în Dumnezeu!”, a scris Ana pe Facebook.

Vezi și asta

Cele mai populare parfumuri pentru femeile de 30 de ani. Tu ai folosit unul din ele?

Femeia la 30 de ani! Se îmbracă altfel, se comportă cu mai multă prudenţă, vede …