Home » Noutăți » Apelul disperat al unei tinere pentru iubitul ei bolnav: ‘Nu-l pot pierde! În România nu i s-a acordat şansa de a trăi’

Apelul disperat al unei tinere pentru iubitul ei bolnav: ‘Nu-l pot pierde! În România nu i s-a acordat şansa de a trăi’

O tânără din Bacău a lansat pe Facebook un apel disperat pentru iubitul ei, Florin, un tânăr de 19 ani, din Dărmăneşti, care a descoperit de curând că suferă de o boală gravă şi trebuie să se opereze în Germania pentru a putea supravieţui.

Florin a fost diagnosticat în urmă cu o lună, după ce s-a simţit rău, cu astrocitom pilocitic (tumoră pe creier).

Iubita lui Florin a lansat un apel pe Facebook pentru a reuşit să strângă suma de bani necesară operaţiei din Germania, având în vedere că în România nu se poate opera.

„Iubitul meu in varsta de 19 ani a fost diagnosticat cu o boala crunta acum 1 luna de zile.. Astrocitom Pilocitic de fosa posterioara(pe intelesul tuturor tumora pe creier) o tumora agresiva care deja a macinat din creierul lui..iar singura lui sansa este sa ajunga in Germania(deoarece in țară nu i s-a acordat sansa de a trai..) , dar pentru a ajunge acolo avem nevoie de o suma ENORMA ..50 000€ pe care trebuie sa ii scoatem intr-un timp destul de scurt, dar nu este imposibil deoarece ma voi lupta si voi face orice este nevoie pentru a strange acesti banuti..are 19 ani nu-l pot pierde il iubesc prea mult si nu as putea suporta asa ceva…nu-l putem pierde . Iar cu ajutorul dumneavoastra il putem ajuta sa traiasca, VA IMPLOR sunt disperata..orice suma este bine primita, fiecare cat de putin si il putem salva, va multumesc din inima! Si o distribuire din partea voastra ne este de mare folos..Ne punem nădejdea in voi si în Dumnezeu!”, a scris Ana pe Facebook.

Vezi și asta

Tensiuni în Spania. Congresul a decis prelungirea carantinei până pe 7 iunie

Prim-ministrul spaniol, Pedro Sanchez, a anunţat că va extinde pentru a cincea oară carantina în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *