Austria. Șofer român, lăsat fără cisternă de polițiștii care au oprit ca să-l ajute

Miercuri a fost yi cu ghinion pentru un șofer român în Austria. Lampa din spate a cisternei a luat foc la Neunkirchen, în Austria, și doi ofițeri de la poliția orașului au stins incendiul. Mașina a fost apoi scoasă din circulație.

Potrivit cotidianului austriac Kurier, doi ofițeri din cadrul poliției orașului Neunkirchen au observat, luni dimineață, în timpul serviciului de patrulare, o cisternă, cu numere de înmatriculare românești, a cărei lampă spate stânga luase foc. Polițiștii i-au cerut șoferului să oprească, iar incendiul a fost stins rapid cu extinctorul din dotarea mașinii de patrulare.

Totodată, a fost alertată brigada pompierilor din Neunkirchen-Stadt. Din fericire, cisterna era goală, fiind astfel prevenit un eventual dezastru.

După ce au stins flăcările, oamenii legii au demarat o inspecție a vehiculului. Astfel, s-a constatat că o anvelopă avea crăpături și adâncimea prea mică a benzii de rulare. Din cauza stării tehnice a vehiculului, plăcuțele și certificatul de înmatriculare au fost reținute ridicate de la șofer, iar vehiculul a fost scos din trafic.

Șoseaua B17 a fost închisă pe toată durata incidentului.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri