Badantă din Italia, ucisă de soț. Bărbatul nu a acceptat dorința femeii de a se despărți de el

O badantă în vârstă de 51 de ani, a fost ucisă luni după-amiază, 26 februarie, la Fornaci di Bargade, regiunea Toscana, de către soțul său, Vittorio Pescaglini, în vârstă de 56 de ani, de care intenționa să se despartă.

Din nefericire, femeia a plătit cu viața dorința sa de libertate

Cu aproximativ 10 zile înainte de tragedie, Maria Batista Ferreira, de origine braziliană, care lucra în Italia ca badantă, s-a adresat carabinierilor pentru a reclama un episod de violență domestică pe care anchetatorii încearcă acum să-l clarifice.

Ea a relatat că a avut un conflict aprins cu soțul său, un lucrător în domeniul ecologic, dar a negat că ar fi fost agresată fizic.

În ciuda stării evidente de șoc, a ales să nu depună plângere împotriva lui, menționând doar că relația cu soțul său era dificilă, mai ales în contextul despărțirii lor iminente.

Un comerciant din localitatea Fornaci di Barga a povestit că a văzut-o atunci pe Maria plângând pe stradă și a invitat-o în magazinul său de jucării, unde au sosit carabinierii.

În pofida intervenției acestora, Maria a decis să nu depună plângere împotriva soțului, deși i-au fost prezentate toate opțiunile disponibile.

Relația dintre Maria și Vittorio devenise tumultuoasă în ultimele trei luni, ceea ce a condus la decizia lor de divorț.

Maria locuia temporar la hotelul Gorizia din via Cesare Battisti.

În fața hotelului, a avut loc ultima întâlnire cu soțul său înainte de semnarea documentelor de separare, care era programată pentru ziua următoare.

Însă, la această întâlnire, Pescaglini a venit înarmat cu un cuțit și, imediat ce a văzut-o pe soția sa la intrarea în hotel a înjunghiat-o, provocându-i moartea.

Anchetatorii, pe baza dovezilor adunate până acum, exclud posibilitatea ca Maria să fi fost victimă a violenței fizice înainte de acest incident.

Bărbatul nu ar fi lovit-o în trecut, dar totuși, relația dintre ea și soțul său era clar într-un declin semnificativ, culminând cu tragicul eveniment.În urma femeii a rămas o fiică pe care a avut-o dintr-o relație anterioară.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri