Badanta româncă din Italia care l-a ucis pe bătrânul pe care-l îngrijea și-a aflat pedeapsa. Nicoleta are doar 26 de ani

Curtea Supremă a confirmat ieri pedeapsa de 23 de ani de închisoare pentru Dana Mihaela
Nicoleta Chiță, o româncă în vârstă de 26 de ani, găsită vinovată de uciderea lui Michelangelo Marchese, în vârstă de 89 de ani. Sentința a devenit definitivă după ce recursul său a fost respins.

Fapta pentru care Chita a fost condamnată a avut loc în noaptea dintre 11 și 12 iulie 2020, înlocuința bătrânului din Palma di Montechiaro. Curtea de Apel din Palermo, prezidată de AngeloPellino, a confirmat pe 21 septembrie trecut sentința de gradul I, stabilind că acuzata l-a sugrumat pe bătrân.

Carabinierii au reușit să o oprească pe Nicoleta Chiță pe 20 noiembrie 2020, la câteva luni după săvârșirea crimei. Aceasta lucra ca badantă pentru Marchese, care o angajase și i-a promis că se va căsători cu ea, lăsându-i micile sale economii și mașina ca moștenire.

Un aspect surprinzător al acestui caz a fost descoperirea și rezolvarea misterului mașinii
pensionarului. În loc să fie casată, așa cum era planificat inițial, mașina a fost predată unui
infractor condamnat, scrie Giornale di Sicilia.

Nu este primul caz de acest gen. Un român din Spania a fost condamnat la 22 de ani de
închisoare pentru uciderea bătrânului pe care îl îngrijea, pentru a pune mâna pe moștenirea
promisă.

Un român în vârstă de 46 de ani a fost condamnat la 22 de ani de închisoare pentru uciderea bătrânului italian pe care îl îngrijea. Bărbatul a decurs la acest gest pentru a intra în posesia moștenirii pe care acesta i-a promis-o.

Din relatările presei locale, se pare că incidentul a avut loc pe 4 august 2020, la domiciliul din Logroño a bătrânului în vârstă de 82 de ani. Cei doi luau cina, când îngrijitorul i-a administrat italianului o doză anormal de mare de medicament hipnotic, Noctamid, care l-a lăsat aproape inconștient. Într-o mișcare premeditată, românul a continuat să-i ofere bătrânului un lichid coroziv, acid sulfuric, cumpărat cu doar câteva ore înainte de la un magazin de instalații sanitare.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri