Tinerii din Belgia care au omorât un șofer de tir din România după ce au aruncat un capac de canalizare de pe un pod au scăpat de acuzația de omor.

Detalii şocante în cazul şoferului român de TIR, ucis în Belgia de un capac de canal aruncat de pe un pod. Bărbatul a fost victima unor adolescenţi drogaţi, au descoperit procurorii. Speriat de consecinţe, unul dintre ei s-a predat poliţiei şi i-a ajutat pe anchetatori să îi aresteze pe ceilalţi complici. Cu două zile înainte de tragedie, încă un român fusese atacat în acelaşi mod, sub acelaşi pod.

Tinerii din Belgia  sunt cercetați pentru obstrucționare intenționată a traficului cu circumstanță agravantă. Potrivit jurnaliștilor, tinerii inhalaseră gaz ilariant înainte de comiterea faptei. Nu există suspiciuni de crimă, potrivit www.vrt.be . Șoferul român de tir a fost ucis în noaptea de sâmbătă spre duminică de 5 adolescenți. Aceștia au aruncat de pe un pod un capac de canalizare. E vorba de un grilaj care a pătruns prin parbrizul tirului și l-a omorât pe loc pe șoferul român. S-a întâmplat în provincia Liège, în apropiere de Héron.

Duși în fața instanței cu propunere de arestare preventivă. Cei 5 adolescenți, dintre care doi sunt minori sunt acuzați de obstrucționare intenționată a traficului cu circumstanță agravantă, deoarece a avut ca urmare moartea unui om.

Unii dintre tineri consumaseră protoxid de azot, cunoscut și sub denumire de gaz ilariant. E un gaz periculos care odată inhalat are efect euforic și îi poate determina pe consumatori să comită fapte grave.

În Belgia, consumarea acestui drog în scop recreativ e interzisă, la fel și vânzarea către minori. Doi dintre adolescenți au fost puși la dispoziția unui judecător pentru minori, unul dintre ei fiind eliberat și lăsat sub supravegherea familiei.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri