Home » Români de pretutindeni » Badantă româncă din Italia prinsă de carabinieri când încerca să vândă aurul furat din casa bătrânului pe care îl îngrijea

Badantă româncă din Italia prinsă de carabinieri când încerca să vândă aurul furat din casa bătrânului pe care îl îngrijea

O îngrijitoare de origine română a încercat să vândă bijuterii din aur furate din casa persoanei pentru care la lucra, dar proprietarul magazinului „Sperandio Gioielli”, din localitatea Fabrica din Roma, provincia Viterbo, suspectând că aurul nu-i aparține de drept femeii, au anunțat carabinierii.

Conform publicației Tuscia Web, carabinierii au transmis într-un comunicat că îngrijitoarea ar fi „încercat să vândă bijuterii de aur în greutate de 160 de grame. După o anchetă rapidă s-a descoperit că femeia încerca să vândă aurul furat de la domiciliul unui bătrân din Ronciglione, unde lucra ca îngrijitoare.”

Giorgio Sperandio, proprietarul magazinului unde îngrijitoarea intenționa să vândă aurul furat a declarat:

„Doamna s-a prezentat în magazinul meu cerându-mi să-i cântăresc niște bijuterii din aur pe care le avea învelite într-o pungă de plastic. Am înțeles imediat care era situația și am rugat-o pe soția mea să sune imediat la carabinieri.”

Carabinierii au denunțat îngrijitoarea pentru furt, iar aurul a fost returnat proprietarului.

Vezi și asta

Accident grav în Italia, doi români resuscitați și transportați cu elicopterul la spital

Accidentul s-a petrecut miercuri, 18 noiembrie 2020, pe autostrada A13, în dreptul localității Rovigo din  …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *