Badantă româncă judecată în Italia pentru șantaj. A denunțat angajatorul pentru violențe, apoi i-a cerut 5.000 de euro și să o angajeze din nou

O femeie de naționalitate română, în vârstă de 36 de ani și care a lucrat ca îngrijitoare de bătrâni în orașul italian Perugia din Umbria, a fost trimisă recent în judecată pentru șantaj în dauna fostului angajator.

Conaționala noastră l-a denunțat inițial pe bărbatul care a angajat-o pentru violență fizică asupra ei, dar ulterior i-a cerut 5.000 de euro și reangajarea, ca să își retragă plângerea.

Potrivit cotidianului digital Perugia Today, românca fusese angajată de un pensionar italian pentru a avea grijă de soția lui, care este invalidă și nu se poate ridica din pat.

„În urma unei altercații violente (pentru care badanta româncă a depus o plângere pentru vătămare corporală – n.r.), prin diferite metode, i-ar fi cerut bărbatului să-i plătească o sumă de bani, amenințându-l de mai multe ori și cerându-i să o angajeze din nou”, a declarat la Tribunalul din Perugia procurorul care a condus ancheta.

„Cine va pierde (procesul – n.r.) va avea destul de mult de plătit”, i-ar fi spus bătrânului îngrijitoarea, procurorul precizând că femeia l-a mai amenințat și că va continua să-i ceară bani până când o va angaja din nou.

Românca i-ar fi spus pensionarului de asemenea, prin intermediul a nenumărate apeluri telefonice, și că „va merge înainte cu plângerea depusă împotriva lui dacă nu-i va da banii și că vor ajunge în tribunal, dacă nu o va angaja din nou.”

La un moment dat, femeia de 36 de ani s-a prezentat chiar și la casa celor doi bătrâni și i-a distrus grădina, pentru a-l convinge să-i dea bani.

În cele din urmă, cei doi chiar au ajuns în tribunal, dar rolurile s-au inversat, inculpată fiind îngrijitoarea româncă, care este acuzată de șantaj și este apărată de avocatul Vittorio Lombardo.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri