Badantă româncă violată în Italia de fostul iubit. Bărbatul i-ar fi smuls și bijuteriile pe care i le-a dăruit de-a lungul relației

O femeie de naționalitate română susține că a fost violată în locuința acestuia din Vetralla, provincia Viterbo din Lazio, după ce au mâncat și băut împreună, iar apoi s-au certat.

Ajuns la proces, procurorul Chiara Capezzuto, care a condus ancheta, a prezentat drept probă împotriva inculpatului o pereche de chiloți roz pe care bărbatul i-ar fi smuls de pe corpul fostei sale iubite, relatează publicația Tuscia.

Potrivit sursei citate, agresiunea s-a petrecut la data de 29 august 2021, când bărbatul în vârstă de 52 de ani și de naționalitate română și el își sărbătorea ziua de naștere.

Femeia, care lucrează ca badantă în regiunea Umbria, a călătorit în acea zi până la Vetralla pentru a lua prânzul împreună cu fostul său partener, acasă la el.

Din cele relatate de conaționala noastră în tribunal, la audierile care au avut loc în primăvara acestui an, reiese că atât el cât și ea au exagerat cu consumul de alcool la acea dată, iar la un moment dat au început să se certe.

Bărbatul de 52 de ani, cu care femeia a avut o relație ce a durat circa doi ani și care la acea vreme era deja încheiată, se pare că era gelos pe faptul că fost sa iubită se vedea cu un alt bărbat.

Cearta dintre cei doi a degenerat apoi în viol, conform celor declarate de îngrijitoarea româncă la proces, iar după aceea bărbatul i-a distrus două telefoane și i-a luat 10 euro din portofel.

Mai mult, bărbatul a smuls apoi de pe corpul femeii și niște bijuterii, pe care i le-ar fi făcut cadou el în timpul relației și pe care carabinierii le-au găsit rupte în timpul perchezițiilor efectuate.

Dovada cea mai clară prezentată de procuror la proces însă este faptul că anchetatorii au găsit o pereche de chiloți rupți, care aparțineau badantei românce, în coșul de gunoi din locuința bărbatului.

În cursul zilei de marți, 13 decembrie 2022, unul dintre carabinierii care au efectuat investigațiile a confirmat toate aceste detalii în tribunal, în cadrul procesului împotriva bărbatului român.

Apărat de avocații Paolo Delle Monache și Simona Mancini, românul susține însă că raportul dintre el și fosta iubită a fost consensual, în ciuda faptului că medicii i-au dat victimei 10 zile de concediu medical pentru a se vindeca.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri