Bărbații plătesc peste 1.000 de dolari pentru a avea o „iubită virtuală“

O nouă modă se naște în mediul online, modă care scoate bărbaților bani din buzunar pentru lucruri care acum câțiva ani ar fi fost de neimaginat.  În timp ce platformele sociale nu reprezintă o noutate, noul trend al „iubitelor virtuale“ prinde avânt a relatat astăzi ziarul Adevărul. Din ce în ce mai mulţi bărbaţi plătesc pentru a primi filmuleţe, imagini şi mesaje de la tinere cunoscute prin intermediul reţelelor sociale.

Ben, un inginer software în vârstă de 28 de ani, a povestit jurnaliştilor britanici cum cheltuie peste 1.000 de dolari pe an pentru a comunica cu o iubită virtuală, insistând asupra faptului că simte o legătură puternică cu tânăra, deşi nu a întâlnit-o niciodată, scrie independent.co.uk.

Bărbatul plăteşte 100 de dolari în fiecare lună pentru a primi fotografii, mesaje şi texte pe Snapchat. Acesta nu este un caz singular. Bărbatul este unul dintre nenumăratele persoane care plătesc pentru a primi filmuleţe şi imagini cu fete care îşi oferă imaginea şi prietenia online.

Şi, în timp ce site-urile de acest gen nu reprezintă o noutate, creşterea atenţiei bărbaţilor spre astfel de lucruri devine îngrijorătoare. În afară de solicitările de imagini nud sau mesaje licenţioase, unele persoane îşi doresc să stabilească relaţii pe termen lung cu persoanele pe care le cunosc pe internet.

„Dimineaţa primescu un selfie însoţi de mesajul «Bună dimineaţa, iubitule», iar mai târziu ea îmi povesteşte pe Kik (o aplicaţie de mesagerie) cum a fost ziua ei la locul de muncă“, a declarat Ben pentru publicaţia „The Independent”. „Dacă are o durere de cap îmi spune, iar dacă merge la o petrece pot să văd cum se distrează, cu ajutorul Snapchat-ului, fără ca nimeni altcineva să aibă acces. Nu trimitem cine ştie ce chestii fierbinţi, de cele mai multe ori facem aceleaşi lucruri pe care le puteţi vedea şi într-o relaţie normală“, a adăugat bărbatul.

Totuşi, acesta a recunoscut că nu este o relaţie obişnuită. Ben, care nu doreşte să-şi dezvăluie adevărata identitate, nu a avut niciodată o relaţie stabilă din cauza faptului că este foarte ocupat. Bărbatul povesteşte că o astfel de legătură îl face să se simtă un om normal.

Conform convenţiei dintre cei doi, nu doar ea trimite filmuleţe, texte sau imagini. Ben îi poate scrie oricând în cursul zilei, iar fata trebuie să îi răspundă.

Tânărul spune că gradul de apropiere îl face să se simtă fericit şi că nu îi pasă că „iubita virtuală“ mai are 20.000 de fani care o urmăresc pe Twitter şi Snapchat.

Afacerea cu „iubite virtuale“ a cunoscut o adevărată expansiune în 2014, odată cu apariţia siteurilor online dedicate relaţiilor online, fiind valorificată la maximum de modele care nu au mare succes sau de persoanele care au o bază mare de fani pe reţelele sociale.

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri