Reducere masivă la cărți, joi 13 octombrie, la cea mai mare librărie online din România

Veste excelentă pentru iubitorii de lectură și pentru cei care caută să cumpere cărți la prețuri decente.50.000 de titluri de cărți se vând astăzi la jumătate de preț pe elefant.ro, grație unui cod special oferit de acest magazin online.

Codul de reducere de pe Elefant este BOOKS50 și poate fi folosit AICI.

 Trebuie spus că, dacă achiziționați mai multe exemplare din aceeași carte, voucherul se va aplica pentru un singur exemplar. Dacă cumpărați însă titluri diferite dintre cele aflate la promoție, vă veți putea bucura de reducere pentru toate cărțile din pachet.

Elefant are una dintre cele mai bogate oferte de carte în limba română, dar și în limba engleză. 71.803 titluri sunt în prezent la vânzare pe elefant.ro, dintre care circa 6.000 sunt în limba engleză.

Magazinul online te ajută să găsești rapid titlul dorit datorită filtrelor de pe site: categoria cărții, autorul, editura, anul publicări ș.a.m.d.

Pe lângă ofertele la cărți, Elefant vine și cu o campanie specială dedicată femeilor. Toate produsele de AICI au prețuri reduse cu, atenție, cel puțin 59%! Pulovere, bolerouri, cardigane, veste și bluze, toate au prețuri mai mici cu 59-71% în această campanie specială dedicată doamnelor.

Iar pentru părinții care încă nu au găsit manualele școlae potrivite pentru cei ici există o ofertă specială de manuale școlare, ofertă extrem de generoasă, pe care o puteți găsi AICI.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri