Ei sunt Românii care fac ciorbițe pentru bătrânii de pe stradă

Printre puținele organizații din București care au reușit să iasă în evidență prin acțiunile pe care desfășoară se află cei de la NEAMUNIT. Una din cele mai frumoase acțiuni ale acestei organizații este cea numită “Ciorbițe pentru bunicuțe” o acțiune prin care cei de la NEAMUNIT reușesc să aducă un pic de bucurie bătrânilor de pe străzile Bucureștiului.

O activitate care se face strict pe bază de voluntariat și de donații și care a reușit să strângă din ce în ce mai mulți adepți de-a lungul timpului.

Astăzi operațiunea “Ciorbițe pentru bunicuțe” a ajuns déjà la ediția a 11-a și reușește să aducă din ce în ce mai multă bucurie și de multe ori lacrimi în rândul bătrânilor care sunt opriți pe stradă de voluntarii de la NEAMUNIT care le oferă o porție de ciorbă caldă, făcută chiar de cei care o oferă.

Cei de la NEAMUNIT își strâng singuri alimentele, le prepară împreună și apoi ies pe străzile din București și impart ciorbițe bătrânilor.

Dacă vrei să îi ajuți vezi pe pagina lor de facebook detalii despre acțiunile lor și despre cum reușesc să aducă un strop de lumină în sufletele bătrânilor de pe străzile Capitalei.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri