Băsescu atacă dur SRI-ul și SIE: „Am vorbit înainte de campanie, i-am avertizat! ”

Președintele Traian Băsescu a făcut o serie de declarații extrem de grave la adresa serviciilor secrete din România, afirmând că s-au implicat în campania electorală pentru prezidențiale, deși a avertizat SIE și SRI să nu o facă.

Întrebat dacă s-au implicat serviciile în campanie, Băsescu a răspuns:

„Raspunsul meu categoric este DA. Si va asigur ca nu va ramane doar o simpla afirmatie. E clar ca serviciile s-au implicat, e clar ca au fost lucruri in neregula in conditiile in care pe data de 10 septembrie 2014 am chemat sefii celor doua servicii SIE SRI si pe generalul Predoiu si pe generalul Coldea si i-am atentionat sa nu se implice in campania electorala. Implicarea lui Melescanu nu cred ca mai are nevoie de explicatii. Probabil a plecat de la mine după care a inceput sa-s stranga semnaturi pentru candidatură. Aveam oarecare informatii ca vrea sa candideze, dar pe 10 septembrie trebuia sa-mi spune domnule președinte eu voi trece la strans de semnaturi si ii spuneam, domnule director, va felicit, scrieti-va demisia si treceti la strans de semnaturi (..) 

Un blogger a pus pe blogul lui din Germania o postare în care vorbește despre dosarul EADS. Frate, n-a avut niciodată în atributii Udrea secretizarea frontierei. A fost scenariul bine facut ca imediat au fost televiziunile de serviciu, domnul Hurezeanu a fost un promotor, ca la un semn s-au repezit pe subiect sa demonstreze cum Elena Udrea a furat bani și de la EADS, e incredibil”, a continuat Băsescu.

„M-am uitat cu atenția la fotografii. A dispărut blogul. Dacă vă uitați la fotografii sunt făcute de sus. Cineva a știut că Elena Udrea ajunge la Paris. Au știut și unde se cazează și au făcut poze 24/48 de ore încontinuu pe unde a mers, ce a făcut. Spre surprinderea mea am observat că au fotografiat-o într-un magazin foarte ieftin unde o rochie e 10 euro. Mă asteptam sa o prinda la niste magazine mai scumpe. Ce atrage atentia, si asta arata ca s-au grabit, fotografiile sunt facute pe data de 14 februarie. Factura prin care si-a platit cele 3 nopti de cazare e datata 29.09.2014, deci la 6 luni dupa ce a fost cazata acolo”, a continuat Băsescu.

„Sunt fotografii pe care un serviciu francez și unul român le-au facut intre ele”, a mai spus Băsescu.

Candidatul PMP la prezidențiale, Elena Udrea, a declarat joi seară, că imaginile apărute în presă cu ea, aflată într-o vizită privată la Paris, denotă faptul că este vorba despre un filaj profesionist, fiind evidentă o colabore cu serviciile secrete.

Alina Bica si Elena Udrea s-au cazat la Hotelul “Le Bristol” din Paris. Bica a ajuns la 14 februarie 2014, chiar de Ziua Indragostitilor, si a plecat la 16 februarie 2014. Elena Udrea a sosit la 13 februarie 2014 si a plecat tot la 16 februarie 2014. Ambele au stat la acelasi etaj, dupa cum reiese din documentele privind cazarea la Hotelul “Le Bristol”.

 

 

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri