Băsescu face pe Mama OMIDA: Marea Britanie va rămâne în UE

Trăian Băsescu susține că Marea Britanie nu numai că nu va ieși din Uniunea Europeană, dar că întreaga operațiune a referendumului organizat de către David Cameron a fost un joc făcut de premierul britanic pentru a își atinge obiectivele. Chiar dacă sondajele sunt extrem de strânse cu doar două zile înainte de referendum, fostul președinte al României este foarte sigur în ceea ce privește rămânerea Regatului Unit în spațiul comunitar.

”Îl cunosc bine pe David Cameron. El a jucat o carte care-i va ieşi. Nu o să iasă Marea Britanie din UE pentru nimic în lume, pentru că ar pierde enorm. Dar mesajul lui David Cameron tot timpul în Consiliu (European – n.r.) a fost: ori îmi daţi nişte facilităţi şi se referea în primul rând la facilităţile sociale, dar şi la contribuţii la bugetul UE, că trebuie să organizez un referendum – nu îl pusese nimeni… ori îmi daţi facilităţi, că dacă nu referendumul pe care l-am promis britanicilor o să fie unul prin care vor vota ieşirea. Eu vă dau scris că nu va ieşi nicio Mare Britanie”, a declarat aseară Traian Băsescu într-o emisiune TV.

Băsescu  a mai afirmat  că premierul britanic, David Cameron, şi-a atins obiectivul – are reduceri la contribuţii şi facilităţi sociale.

”El şi-a rezolvat problema”, a mai susținut fostul şef al statului român pentru a își susține punctul de vedere.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri