Home » Societate » Video: Bebeluși născuți cu inima în afara corpului

Video: Bebeluși născuți cu inima în afara corpului

Povestea bebelușului care s-a născut cu inima în afara corpului face zilele acestea înconjurul lumii. Potrivit People’s Daily care a fost citat de stirileprotv.ro, bebelusul sufera de o afectiune care ii pune viata in pericol, dar poate fi salvat cu mai multe interventii chirurgicale. De altfel, impresionati de povestea bebelusului, oamenii din zona Chongqing au donat bani, iar una din operatii deja a fost facuta.
Bebelusul – un baietel – a fost botezat An An de media chineza. Din ziua in care a fost abandonat, a fost internat in Spitalul de Copii Chongqing, unde se afla si acum. Hue Yan, asistenta medicala, a spus:”Este un copil foarte frumos si cuminte. Nu ne face deloc probleme.”
Bebelusul a fost operat o data, dar are nevoie de mai multe interventii, inclusiv una pe cord deschis, foarte riscanta, dar care ii va asigura copilului o viata absolut normala dacă va avea succes.

Un alt caz celebru de copil născut cu inima în afara corpului este cel al Virsaviyanei Borun, caz prezentat la sfârșitul anului trecut de Daily Mail. Virsaviya Borun o fetiță din Rusia a cărei mamă a dus-o în anul 2015 în America s-a născut cu o serie de malformații care au făcut ca inima sa să bată în afara corpului, acoperită de o subțire suprafață de piele. Chiar dacă doctorii din Boston au încercat să o trateze pe Virsaviya, aceștia au decis până la urmă să aștepte până în anul 2017 înainte să ia o decizie cu privire la o eventuală operație.

loading...

Vezi și asta

Și-a strâns în brațe fetița până când a ucis-o, după care și-a sunat dealerul

Abigail Palmer, o mamă de 33 de ani din Birmingham, și-a strâns în brațe bebelușul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...