Bătrâni din Italia, jefuiți de propriul nepot: Averea, recuperată de badanta vigilentă

Merge în vizită la unchiul și mătușa sa în vârstă și sparge îi casa: descoperit de îngrijitoare, nepotul de 52 de ani a fost denunțat. S-a întâmplat în Carate Brianza. Carabinierii au găsit bijuteriile, furate de la cuplu, într-un magazin de aur din localitate.

Trebuia să fie o vizită de curtoazie. Pretextul a fost acela de a-și vizita unchiul și mătușa în vârstă pentru o discuție, după ce “nu ne-am văzut de atâta timp”. Însă, odată intrat în casă, un bărbat, de 52 de ani, și-a jefuit propriile rude, luând banii și bijuteriile, depozitate în sertare și genți, fiind reclamat, pentru violare de domiciliu, de către carabinierii din Carate Brianza (Monza).

Evenimentul s-a petrecut, în urmă cu câteva zile, în comuna Brianza. Imediat ce nepotul a părăsit apartamentul, prima persoană care a devenit suspicioasă a fost îngrijitoarea cuplului. Ea a fost cea care a găsit geanta bătrânei deschisă în baie și portofelul gol, precum și dezordinea din dormitor.

Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, care are antecedente de abuz de droguri, s-a prefăcut, mai întâi, că admiră casa unchiului și mătușii sale, apoi a cerut să folosească toaleta înainte de a pleca. Așa a reușit să scotocească prin casă.

La câteva minute, după ce și-au luat la revedere, bătrânii au sunat la carabinieri care l-au depistat și percheziționat pe bărbat. În locuința sa au găsit o chitanță de la un magazin local de amanet, cu o descriere a bijuteriilor furate din casa unchiului și mătușii sale. Cu acei bani, a explicat el anchetatorilor, și-a alimentat mașina cu benzină și a făcut câteva cumpărături.

Totuși, acesta a inclus câteva doze de cocaină pentru care a fost reclamat la Procuratura din Monza. De asemenea, carabinierii au reușit să recupereze bijuteriile furate, care vor fi acum returnate proprietarilor, înainte de a fi topite, potrivit Reppublica.it.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri