Bestie. Un român care a violat o femeie în curtea unei biserici din Marea Britanie condamnat la 10 ani de închisoare

Un român de 25 de ani își va petrece următorii zece ani în pușcărie după ce a recunoscut că a bătut și a violat o femeie, la doar câteva zile după ce a ajuns în Marea Britanie au relatat astăzi The Thelegraph și The Sun.

Proaspăt eliberat dintr-o închisoare din România, unde ispășise o pedeapsă pentru jaf, Florin Moraru a bătut cu brutalitate și a viol at o femeie, la doar 11 zile după ce a ajuns în Regatul Unit.

Moraru a atacat o femeie pe care a întâlnit-o într-un club de noapte din Kettering, Northants, de Revelion.

Potrivit presei britanice, Moraru și-a dus victima în curtea unei biserici. Aceasta se zbătea și țipa: „nu, nu, nu!”. Românul nu a fost impresionat de țipetele femeii, pe care trântit-o la pământ și a lovit-o de mai multe ori peste față, provocându-i câteva fracturi. „Taci, ticăloaso!”, i-a strigat bestia. Când victima a încetat să se mai lupte, Moraru a violat-o.

Trecătorii care au auzit strigătele au sunat la poliție, dar Moraru fugise. A fost prelevat un eșantion de ADN, iar viol autorul a fost ridicat pe 6 ianuarie de la locul de muncă, o spălătorie auto din Corby, Northants.

El a pledat vinovat pentru viol și vătămare corporală gravă și a fost condamnat la 10 ani și opt luni de Curtea Coroanei din Northampton. De asemenea, numele său va figura pe termen nelimitat în registrul infractorilor sexuali.

Potrivit instanței, Moraru i-a propus victimei o partidă de sex în timp ce amândoi se aflau în clubul de noapte. Aceasta l-a refuzat, dar românul a continuat să o hărțuiască. Violatorul a urmărit-o apoi când aceasta a plecat spre casă, potrivit imaginilor de pe camerele de supraveghere.

Când a fost arestat, Moraru a negat că ar fi bătut-o pe femeie și a spus că sexul a fost de comun acord, însă mai târziu și-a recunoscut faptele.

Detectivul sergent Nick Cobley,de la Poliția din Northamptonshire a declarat: “Florin Moraru este un om extrem de violent care a săvârșit un act disprețuitor. Comportamentul său din noaptea incidentului a fost al unui prădător calculat și a arătat un nivel ridicat de persistență care nu a avut în vedere drepturile sau dorințele victimei sale”.

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri