Româncă de 80 de ani condamnată la 5 ani închisoare, după ce a omorât un violator

O bătrână în vârstă de 80 de ani va merge la închisoare după ce l-a omorât pe cel care voia să o violeze. Decizia a fost luată de magistrații Tribunalului Vaslui a transmis astăzi 21 aprilie 2017, ziarul Libertatea.

Judecătorii din Vaslui au decis ca bătrâna să stea după gratii timp de cinci ani pentru omor. Inițial femeia în vârstă de 80 de ani a fost acuzată de lovituri cauzatoare de moarte.

Pe lângă anii pe care îi va petrece după gratii, femeia va trebui să plătească și 3.000 de lei, cheltuieli  de judecată.

În fața instanței bătrâna a spus că nu a vrut să-l omoare pe bărbatul de 56 de ani care a încercat să o violeze. Acesta a căzut pe scări, iar ulterior femeia l-a bătut cu cizmele în cap.

Decizia judecătorilor poate fi atacată în termen de 10 zile.

Nenorocirea s-a întâmplat în urmă cu un an, însă bătrâna spune că este încă marcată de chinul prin care a trecut. Vasile Angheluță, fiul bătrânei, a declarat că și-a lăsat mama singură pentru că s-a dus la o vecină ca să ia o sticlă cu vin. După ce s-a întors, și-a găsit prietenul plin de sânge și a sunat la 112 ca să ceară ajutor.

În instanță, bătrâna a povestit că coșmarul ei a început, după ce fiul ei a vizitat-o, împreună cu doi vecin ca să bea bere. La un moment dat, unul dintre bărbați, a vrut s-o violeze pe bătrână. Băut bine, Vasile Cazacu a vrut să profite de pensionara care rămăsese singură în casă.

„ M-a tras de fustă si a început să mă pipăie. L-am târât de cap afară din casă, l-am bătut cu cizmele de frică. M-am speriat pentru că a tras de mine. Îmi pare rău, dar nu am știut că o să moară”, a povestit, în fața judecătorilor, Profira Angheluță.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri