Video – Italian de 74 de ani care a abuzat o fetiță româncă care avea 13 ani: “Sunt românce…o fac cu oricine”

O poveste teribilă despre abuzuri și suferință, poveste care o are în centru pe o tânără româncă de doar 19 ani a fost publicată astăzi de portalul Rotalianul care citează cunoscuta emisiune din Italia, „Le Iene”.

Ana Maria are 19 ani și a ajuns în Italia de la vârsta de 12 ani însă chinurile pentru tânăra noastră conațională au început de la o vârstă foarte fragedă, când se afla încă în România.

Ana Maria a ajuns  în localitatea Catania, împreună cu mama și cu fratele său și a locuit împreună cu aceștia,  într-o casă abandonată, împreună cu alte familii.

Pentru a o ajuta pe mama sa cu banii, Ana Maria a mers și a cerșit în fața unor magazine dar serviciile sociale din Italia au luat-o pe fată și au  internat-o  într-o structură protejată, solicitându-i mamei sale să își găsească un loc de muncă și o casă pentru a-și putea întreține familia și a o trimite pe Ana Maria la școală.

Mama Anei Maria a găsit sprijin în persoana unui italian, Mario Puglisi, care a luat-o în chirie dar i-a oferit și un contract de muncă. Astfel fetița a reușit să se întoarcă lângă mama sa și italianul părea un fel de înger salvator al ceor două.

Din păcate, italianul care avea aproape 70 de ani a început să își schimbe rapid cmportamentul și a început să abuzeze de fetița de numai 13 ani.

Mărturisirile tinerei făcute în emisiunea  de la Le Iene despre cum bărbatul italian, acum în vârstă de 74 de ani, o constrângea să facă sex cu el și profita de naivitatea copilei sunt de-a dreptul teribile. După ce tânăra a împlinit 15 de ani, acesta o obliga să facă sex cu el de fiecare dată când o vedea iar detaliile date de Ana Maria despre aceste raporturi avute cu bărbatul sunt de nedescris.

După ce a recunoscut într-o discuție cu tânăra româncă de 19 ani atrocitășile comise, italianul de 74 de ani a încercat să nege totul dar  într-un final, Puglisi a făcut câteva afirmații de-a dreptul scandaloase la adresa femeilor românce: „Aceste românce te provoacă în toate modurile posibile, în toate modurile posibile”.

„Domnule, cunoști acea rasă, cunoști această rasă… Sunt românce, domnule, nu sunt italiane și o fac cu oricine”, a mai declarat italianul  Mario Puglisi reporterului de la Le Iene.

Vezi  mai jos teribila emisune:

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri