Bogdan Rodeanu, fost lider al studenților, candidează independent la Galați

Cotidianul Viața Liberă din Galați a publicat recent o listă a posibililor candidați independenți la Consiliul Local din orașul Galați. Printre aceștia, numele care iese de departe în evidență este cel al lui Bogdan Rodeanu, un fost lider al studenților gălățeni și actual director al Direcției Cămine Cantine și Proiecte Studențești din cadrul Universității “Dunărea de jos” din Galați.

Iată ce spun despre el cei de la Viața Liberă: “

‪”Bogdan Rodeanu‬ este cel de-al treilea tânăr care intenţionează să candideze ca independent pentru un mandat în Consiliul Local‬. Dacă, potrivit informaţiilor noastre, Simona Vreme şi Gregor Teodorescu s-au hotărât ceva mai târziu să candideze, Bogdan Rodeanu mai are doar câteva semnături de strâns pentru a-şi putea depune candidatura, pentru că decizia a luat-o în urmă cu mai mult timp.

Bogdan Rodeanu este născut pe 18 iulie 1980, iar de profesie este economist, axat în special pe segmentul managerial şi mai puţin pe cel financiar. El este, în prezent, directorul Direcţiei Cămine, Cantine şi Proiecte Studenţeşti din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos”, unde se ocupă practic de managementul unei mici comunităţi, întrucât campusul studenţesc „Al. I. Cuza” reuneşte nu mai puţin de 3.000 de tineri, veniţi din toată ţara, dar şi din afara graniţelor. El a implementat o serie de proiecte ce au contribuit practic la îmbunătăţirea confortului studenţilor care locuiesc în campus.”

Pe lângă informațiile prezentate de cei de la Viața Liberă noi mai adăugăm că Rodeanu a fost, în timpul studenției, unul din cei mai iubiți lideri ai studenților din Galați și că, din sursele noastre, nu a făcut niciodată parte dintr-un partid politic. Întrebarea este: Va reuși Bogdan Rodeanu să se impună în fața listelor de partid și a partidelor care fac , de 25 de ani, legea în orașul Galați?

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri