Cât câștigă un șofer român de TIR în Germania. “Pe lângă salariu, mai avem și bonuri, bani de concediu, bani de sărbători”

Un român care munceşte ca șofer de TIR din Germania, aflat la început de drum, câștigă mai mulți bani decât un medic rezident de la noi din ţară.

Cosmin, un român plecat să lucreze ca şofer de TIR în Germania, povesteşte pe o reţea de socializare că acolo se poate ajunge uşor la un salariu de 3.000 de euro.

Românul lucrează de trei luni ca șofer de TIR în Germania și are un salariu la care mulți români doar visează.

Cosmin spune că munceşte 10 ore pe zi, niciodată mai mult, are un salariu de mii de euro și numeroase alte beneficii.

“Salariul meu pe camion în Germania diferă de la ore și ce fel de ore. Dacă fac ore suplimentare, dacă le las plătite sau îmi iau liber, dacă orele suplimentare sunt de noapte sau nu.

Sâmbăta se plătește iar bine. Aici, unde sunt eu, se plătește bine.

Salariul pe camion este aproximativ între 2.500 şi 2.800 de euro în mână, cu bonusuri între 2.880 de euro și 2.904 euro în mână.

Dacă ești căsătorit poți ajunge și la 3.300-3.400-3.500 de euro, depinde câte ore lași la plată.

Și vă zic că mai mult de 10 ore de muncă nu facem, nu avem voie. Pe lângă salariu mai avem și banii de concediu, banii de Crăciun și așa mai departe. Mai avem și bonuri.

Lucrez de trei luni și am primit deja peste 300 de euro cupoane. Și munca în sine mie îmi place, mă duc cu plăcere la muncă”, spune Cosmin, un român plecat să lucreze în Germania.

@cosminborser Răspunde lui @teomihai777 tot mi se pare puțin 😌 #foryoupage #camion ♬ sunet original – CosminBorser

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri