Cum a reușit o prostituată româncă să convingă un academician din Austria să îi transfere toată averea

Un doctor din Tirolul de Est și-a transferat întreaga avere în contul unei prostituate de origine română de care s-a îndrăgostit, pe baza unor povești.

Românca este acum condamnată, find acuzată de fraudă, potrivit krone.at.

„Ca cineva care se ocupă cu frauda trebuie să fii norocos să găsești o asemenea persoană”, a declarat judecătorul Andreas Mair. Victima – un academician din Tirolul de Est s-a îndrăgostit de femeie, careia nu i-a fost deloc greu să-i fure averea.

Bărbatul pensionar fusese medic și adunase o avere consistenă, astfel că femeia l-a considerat numai bun de plată.  Medicul a cunoscut-o pe românca de 34 de ani într-un bordel din Tirolul de Est, unde aceasta lucra ca prostituată. Bărbatul s-a îndrăgostit de ea și o vizita zilnic, astfel că femeia a înțeles că îl poate stoarce de bani extrem de ușor. ”Are o inimă bună, îmi place foarte mult de el”, a spus femeia în instanță, potrivit Krone Zeitung, citat de digi24.ro.

Timp de mai multă vreme, românca i-a cerut bani sub diferite pretexte, ba chiar la un moment dat i-a transferat o sumă mare pentru că ”iubita” lui i-a spus că vrea să se lase de prostituție și să-și deschidă un salon de înfrumusețare în România. Cu o altă ocazie, bărbatul i-a oferit o sumă mare pentru că tatăl ei ar fi fost grav bolnav și avea nevoie de o intervenție chirurgicală.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri