Home » Români de pretutindeni » Caz tulburător la Londra. Doi români au fost incendiați Unul a murit altul este în comă

Caz tulburător la Londra. Doi români au fost incendiați Unul a murit altul este în comă

Doi români, oameni ai străzii, au ars de vii într-un incendiu provocat de o mână ucigaşă într-un cartier din Londra. Incidenul a avut loc zilele trecute în Ilford, într-o zonă foarte frecventată de oamenii străzii, a relatat publicația britanică The Independent.

Victimele, din care una a murit, iar o alta este în stare critică sunt bărbaţi în jur de 40 de ani. Cei doi împărţeau acelaşi cort şi au suferit arsuri groaznice.

Cei doi români locuiau într-un cort, care a fost incendiat pe 18 iunie, după ora 23.00. Unul dintre ei a murit, cu arsuri pe aproape 100% din suprafața corpului. Trupul zăcea în apropierea cortului incendiat. Omul a murit la câteva ore după incident.

Într-un comunicat al Poliției Metropolitane se afirmă că cea de-a doua victimă a reușit să iasă la stradă, cerând ajutor și de acolo a fost preluată de serviciile de urgență. Românul a fost spitalizat cu arsuri foarte grave la unitatea specială de arși a Spitalului Broomsfield și este în comă indusă. Polițiștii londonezi au lansat un apel populației, pentru a ajuta la identificarea victimelor.

„Credem că decedatul s-ar putea numi Majea sau Manea, dar nu știm dacă acesta e numele de familie, prenumele și nici măcar dacă e numele corect. Cel de-al doilea bărbat aflat în spital în Essex s-ar putea numi Pedro sau Petra, dar, din nou, nu știm sigur”, a spus Inspectorul Șef Paul Considine, cel care conduce ancheta.

Polițiștii britanici fac apel și pentru a obține orice informație despre tragicul incident.

„Știm că amândoi bărbații lucrau ca zilieri în estul Londrei, în zonele Ilford sau Redbridge sau Barking și Dagenham, locul unde a avut incendiul fiind în vecinătatea acestor zone. Poate i-ați angajat sau au lucrat cu voi?”, spune Paul Considine în apelul său.

loading...

Vezi și asta

Trei români arestați în Spania pentru exoloatarea unui alt român. Îl obligau să cerșească 18 ore pe zi

Trei români au fost arestaţi la Barcelona, în Spania, după ce au fost acuzaţi că …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...