Cazare pentru studenți în București. Care sunt cele mai bune variante?

De obicei, în momentul în care un tânăr sau o tânără intră la facultate problema cazării este una destul de delicată. Pe de o parte se află nevoia părinților de a își ști copilul într-o zonă sigură și capabilă să-i ofere acestuia un mediu de viață sănătos, iar pe de altă parte dorința viitorilor studenți de “a-și trăi studenția la maxim”.

Desigur la fel de important este și aspectul financiar deoarece nu toți părinții își permit să le ofere condițiile de cazare visate copiilor care pleacă de acasă pentru a urma o facultate.

Cele mai multe probleme referitoare la cazare apar în București, cel mai mare centru universitar al țării, acolo unde aproximativ 70% din studenți vin din provincie și au nevoie de un loc unde să stea.

În ultimii ani au apărut în București și variantele de campusuri private pentru studenți care oferă o alternativă extrem de interesantă la căminele de stat dar și la închirierea unei garsoniere sau unui apartament.

Spre deosebire de căminele de stat condițiile de cazare sunt mult mai bune în timp ce prețurile se mențin la un nivel rezonabil. În comparație cu locuitul într-o locuință închiriată, campusurile private le oferă studenților posibilitatea de a socializa, de a își crea relații interumane și de a nu se izola. În plus siguranța, foarte importantă pentru părinți, este un alt atu al unui campus privat.  

Dar câte campusuri private există în București, care pot oferi tinerilor principalele condiții pentru a le asigura liniștea necesară studiului, securitatea,  dar și facilități de relaxare și petrecere a timpului liber? 

Acesta  este o întrebare la care vom încerca să răspundem începând de luni 22 august.

cazare bucuresti

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri