Ce crede un student străin despre cazarea într-un cămin București? Asta chiar te surprinde. Vezi Video

Dacă de obicei auzim doar lucruri neplăcute despre cazarea studenților din București se pare că se poate și altfel. Chiar dacă nu întotdeauna reușim să găsim cele mai potrivite condiții de cazare pentru studenții care vin din provincie în capitala României există un campus studențesc despre care și studenții care vin din străinătate au numai vorbe de bine.

Dacă vă întrebați despre ce fel de cămine este vorba urmăriți videoclipul de mai jos și o să vedeți. Din câte se pare ARCCA reușeste să aducă pe piața campusurilor studențești din România un concept cu totul și cu totul nou care va deveni un exemplu de bună practică pe viitor.

Noi mai adăugăm că  ARCCA Vitan Village oferă cu siguranță toate facilitățile necesare studenților care vor să se simtă confortabil în locul unde își cazează studenția (pază și supraveghere video, camere cu baie proprie, frigider, cuptor cu microunde, teren de sport, internet gratuit, bucătării dotate excelent, cantină restaurant, spații verzi, transport gratuit până la metrou, localizare în București nu la periferie, etc).

Vizitează aici siteul ARCCA.

Partea bună este că nu trebuie să ne credeți pe cuvânt. Oricine poate vizita campusul ARCCA Vitan Village, poate vedea cu ochii lui care sunt condițiile oferite și poate sta de vorbă cu echipa care gestionează acest campus. Apoi poate trage singur concluziile.

Urmăriți videoclipul de mai jos și vedeți ce părerea are o studentă din străinătate despre condițiile de cazare din campusul ARCCA.  Surprinzător nu?

Vizitează aici siteul ARCCA.

 

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri