Ce-i urăm lui Kovesi de 8 martie? Trei urări care i s-ar potrivi

Că ne place sau nu Laura Codruța Kovesi este una din cele mai cunoscute și temute femei din istoria României postdecembriste. Este cu siguranță o personalitate puternică, extrem de contestată de opozanții care o consideră nocivă dar foarte iubită de o mare parte a societății românești care s-a alăturat demersului anticorupție care a devenit sinonim cu DNA și cu șefa acestei instituții.

Protestele de la începutul acestui an au arătat clar că instituția condusă de Kovesi este considerată de românii care au ieșit în stradă una din soluțiile concrete care pot stopa sau dilua fenomenul corupției în România.

Dar ce i se poate ura Laurei Codruța Kovesi de 8 martie?

O femeie extrem de puternică care este asociată mai mult cu zgomotul cătușelor și cu lupta la baionetă cu politicienii corupți este destul de greu de asociat cu delicatețea unei urări discrete care să facă apel la feminitatea personajului întruchipat de șefa DNA.

Cu toate acestea astăzi ne-am propus să uităm de zăngănitul cătușelor și de poziția de forță pe care o ocupă Kovesi și să-i urăm La Mulți Ani de ziua femeii.  Și să vă propunem câteva urări haioase pe care le poate primi din partea cârcotașilor:

  1. Să trăiești să înflorești pe corupți să îi belești
  2. Laura de ziua ta vrem corupți la DNA
  3. Un buchet de trandafiri pentru Laura. Petalele pentru ea și spinii pentru interogarea corupților

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri