Cele mai căutate prostituate din România. Top trei al curvelor care se vând pe online în România

Numite în termeni economici prostituate, iar în limbaj popular curve, femelile care își vând trupul pe bani nu mai sunt de mult o noutate în România. Și nici în afara țării, cu siguranță. Prostituatele provenite din România au făcut deja istorie în țările din Europa, începând cu Turcia anilor 90 și terminând cu țările nordice unde fetele noastre au ajuns mai greu, dar au ajuns.

În România, chiar dacă afacerile care implică sexul pe bani sunt interzise de legislație, fetele de pe centură, sau cartierele cu felinare roșii din București sunt la fel de cunoscute de bărbații interesați ca și locația exactă a bodegii preferate. Dar prostituția prin intermediul site-urilor de specialitate este cea care vine tare din urmă și pare a se dezvolta fără probleme în România.

Reporterii de la ziarul Can Can au făcut, luna trecută, un top al celor mai cautate prostituate de pe siteurile de profil și l-au prezentat publicului larg. Se pare că jurnaliștii au ținut cont de numărul de vizualizari al profilelor respectivelor femei ușoare, precum și de serviciile oferite de acestea. Pe scurt, acesta este topul celor mai bune curve din România:

1. Pe prima poziție se situează de departe cea care și-a pus numele de scenă Maya. O moldoveancă focoasă de 19 ani care se recomandă a fi din Iași. O singură oră cu Maya poate costa între 150 și 200 de lei, deoarece moldoveanca spune că pe lângă faptul că este nouă în branșă, dispune de o pereche de sâni apetisanți și de o locație curată și elegantă.

2. Pe locul 2 în acest top se află tânăra Antonia, cu vârsta de 22 de ani, de fel din București după cum singură ne spune pe profilul său. Pe lângă măsurile de fotomodel pe care susține că le are, zburdalnica Antonia spune că este gata să facă de toate pentru a-și mulțumi clienții. Nu are limite și nici prejudecăți și propune sex total, începând de la sexul oral și anal, dominare, bondage și multe alte chestiuni care ar face să roșească o tânără mai puțin obișnuită cu tipul acesta de abordare. Pentru serviciile sale Antonia solicită doritorilor câte 200 de ron pe oră.

3. Podimul fetelor ușoare din România este încheiat de cea supranumită Rândunica, o fată din Titan care este însărcinată în 5 luni și oferă bărbaților interesați partide de cunnilingus contra unei sume de 100 lei. Această tanti își denumește burtica de însărcinată “kinder cu surprize” și le promite bărbaților care vor fi capabili să îi ofere orgasm că le va oferi o finalizare prin masaj erotic. Dar, domnișoara pune condiții clare: bărbații să aibă respirația proaspătă și să nu aibă barbă, astfel nu au nici o șansă să ajungă la “kinderul cu surprize”.

Cam așa arată un top ad-hoc al celor mai căutate prostituate din România din perspectiva unor jurnalisti de la un ziar de can can. Pe lângă grotescul situației în sine, ne întrebăm dacă și poliția citește cu la fel de mult interes aceste siteuri de profil unde totul pare posibil.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri