Guvernul Ponta a numit un țigan consul în Germania, la Bonn

Chiar dacă mulți reprezentanți ai etniei rrome sunt împotriva denumirii de țigan în spațiul public și există chiar restricții legale în acest sens, cel pe care Victor Ponta l-a numit astăzi consul în Germania, la Bonn, a recunoscut deschis că este țigan și a declarat că nu are nici o problemă să fie numit astfel.

Astăzi deputatul PSD, Mădălin Voicu,  a fost numit consulul României la Bonn, conform unei informări de presă transmisă de Guvern către presă și citată de Mediafax. Mădălin Voicu fiul unui renumit lăutar de etnie romă îl va înlocui pe Mihai Botorog care a fost numit la randul sau consul general al României la Marsilia.

Acum singura întrebare care rămâne este dacă românilor care trăiesc și  muncesc în Germania le va și conveni acest lucru. Este un fapt cunoscut că aceștia au votat în proporție covârșitoare împotriva guvernului Ponta și că, în general nu au la inimă PSD-ul pe care îl consideră un partid profund corupt.

Altă întrebare pe care o considerăm legitimă este dacă actualul deputat Mădălin Voicu va fi mai mult PSD-ist sau mai mult țigan. Tot românii din Germania vor putea răspunde la această întrebare după ce îl vor vedea la lucru pe viitorul consul al României la Bonn.

 

Related Articles

2 COMMENTS

  1. mai rasistilor nesimtiti.Daca ati avea macar sfertul din educatia Domnului Voicunu ati profera asemenea mizerii pe asa zisul vostru site de rahat!

  2. Nu ti-e rusine mai porcule sa spui ca Ion Voicu a fost lautar? Tu nu poti sa faci diferenta intre o melodie si o basina.

Comments are closed.

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri