Trăian Băsescu s-a implicat în cazul fetei violate de 7 tineri la Vaslui. Vezi cui a luat partea

Cazul celor 7 tineri din comuna Văleni din județul Vaslui care au fost lăsați în libertate după ce au violat cu bestialitate o adolescentă devine din ce în ce mai discutat în România. După campania publică lansată de ziarul Adevărul care a blamat modul în care comunitatea locală a izolat-o și judecat-o pe victimă și nu pe agresori, diferite personalități ale vieții publice își exprimă punctul de vedere asupra acestui caz.

Astăzi fostul președinte Trăian Băsescu a declarat pentru portalul pnews că o susține în totalitate pe biata fată și că acei indivizi trebuiau arestați. Acesta a mai precizat că este revoltător faptul că pentru o astfel de infracțiune dovedită acești tineri sunt lăsați în libertate în timp ce în România sunt arestați oameni pe bază de delațiuni.

Cazul fetei care după ce a fost violată a fost profund umilită de lăsarea în libertate a făptașilor și de blamul la care a supus-o comunitatea locală tinde să scoată la lumină și alte elemente ale poveștilor neștiute care se întâmplă în zona Vasluiului. Abuzuri repetate la care sunt supuse femeile, bătăi și violuri care sunt trecute sub tăcere din cauza rușinii sau fricii toate acestea au fost dezvăluite rând pe rând de ziarele locale și centrale.

Pe internet există deja o petiție care solicită arestarea de urgență a infractorilor și de asemenea, un grup de inițiativă a cerut astăzi intervenția Primei Doamne, Carmen Iohannis, în această chestiune.

Până pe 20 iulie la ora 22.35 peste 109.000 de români au semnat petiția care cere arestarea violatorilor din Vaslui. Dacă vrei să o semnezi o găsești AICI.

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri