Video excepțional! O fetiță de 4 ani s-a căsătorit cu un asistent medical

O fetiță de numai patru ani, care suferă de o boală teribilă a reușit să devină vedetă pentru milioane de utilizatori ai internetului după ce s-a căsătorit cu un asistent din spitalul în care este internată. Abby suferă de leucemie și este internată la spitalul Albany din New York de ceva timp. Aici se bucură de o îngrijire specială din partea personalului medical care a fost mișcat de drama prin care trece fetița. Aceasta s-a atașat mai ales de un asistent, pe nume Matt și i-a mărturisit mamei sale că vrea să se căsătorească cu el.

Mama nu a ezitat nici un moment și l-a rugat pe Matt să-i facă pe plac fetiței care oricum  nu avea  parte de prea multe bucurii în viață. După cum a mărturisit pe pagina sa personală de facebook, Matt a acceptat imediat ideea și împreună cu mama fetei au organizat un eveniment de poveste. Nunta a fost imediat pusă la punct și la mai puțin de o zi după ce fetița și-a exprimat dorința s-a desfășurat și fericitul eveniment. Abby a avut parte de toate lucrurile de care are parte de obicei o mireasă adevărată, de la voal de nuntă și buchet și petale de trandafir până la un inel demn de o mică prințesă.

Toată ceremonia, la care au asistat atât părinții și rudele apropiate ale fetiței cât și întregul personal medical care o îndrăgește pe fetița de 4 ani a fost filmată și apoi postată pe internet unde a devenit imediat virală. Peste 20 de milioane de vizualizari și sute de mii de comentarii are filmulețul care continuă să facă valuri.

Chiar dacă nu a fost o nuntă în sensul legal al termenului zecile de milioane de oameni care au urmărit filmulețul s-au declarat impresionați atît de drama fetiței cât și de extraordinarul gest făcut de Matt și personalul medical. Vă prezentam mai jos o copie a filulețului:

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri