Home » Societate » Cine este prins cu o prostituată este nevoit să o ia de nevastă. LEGEA care poate rezolva problema celei mai vechi meserii din lume

Cine este prins cu o prostituată este nevoit să o ia de nevastă. LEGEA care poate rezolva problema celei mai vechi meserii din lume

Un politician din Rusia a propus autorităţilor locale din Sankt Petersburg o lege mai puţin obişnuită. Olga Galkina propune ca orice bărbat  care este prins de autorităţi plătind prostituate, va putea să scape de plata unei amenzi usturătoare dacă acceptă să ia prostituata de nevastă.

 Dacă legea va fi adoptată la nivel local, legea ar putea fi aplicată și la nivel naţional. Politicianul spune că în acest mod, numărul prostituatelor din Rusia ar putea scădea considerabil. Chiar dacă legea are puține șanse să fie pusă în aplicare, poate constitui un prim pas în anihilarea celei mai vechi meserii din lume, în Rusia.

Chiar dacă în țări precum Germania, Olanda sau Belgia prostituția este legalizată și aduce venituri consistente la bugetul de stat, în țările din fostul bloc comunist acesta este privită ca un afront adus societății în special din cauza influenței masive a Bisericii Ortodoxe în ceea ce privește percepția socială a fenomenului. 

În România chiar dacă prostituția este incriminată legal, grupările mafiote conduc afaceri de sute de milioane de euro și reușesc să-și dezvolte rețele internaționale de vânzare de carne vie la adăpostul lipsei de reacție a oamenilor legii. Mai mult, multe siteuri care oferă escorte ascund afaceri de prostituție care produc extrem de mulți bani.

 

loading...

Vezi și asta

Bei cafea de la tonomat? Ştii cât este de toxică?Cât de rău poate face organismului nostru cafeaua de 1 leu de la aparat

Nu de puţine ori, românii aleg să consume băuturi – cafea, ceai, capuccino sau ciocolată caldă …

8 comments

 1. Degeaba… o prostituata tot prostituata ramane chiar daca are sotz ea tot iese la produs….. inafara faptului ca e deja obisnuita si ii place mai e si problema banilor, e obisnuita cu multzi bani nu cu 1000 euro pe luna cum e in alte tzari sau in romania pe 200 euro…

 2. Si daca ea nu vrea?!

  • Multe sant anselate eu cunosc cazuri de multe fete care au fost obligate sa munceasca an prostitución si amenintate care au scapat de magari care le obligau si acum au o familia si muncesc normal dar au avut nevoie de ajutor sa iasa din situatia care au fost,

   • Și tu ai nevoie de un profesor de gramatică! Cred că ai fost răpită ș obligată să te prostituezi când colegii tăi învățau gramatica.

    • Exact.
     Dar asta merita nițică compasiune dacă chiar s-a întâmplat.
     Prostituatele tinere, în majoritate minore, sunt victimele unor bărbați majori (adulți) care ar merita pușcăria pe viata sau chiar execuția (păcat ca nu se mai poarta).
     Sa nu uitam asta și sa nu dam vina pe victime, ci pe criminalii imbecili cu drept de vot și carnet de conducere auto, nu pe copiii fără minte abuzați de ei.

     • Si tu ai fost abuzata cind erai mica , lumea si femei si barbati practica asta din cauza statului muist prin reprezentanti lor care nu face nimic pentru a ridica nivelul de trai , nu pentu ca ar fi obligati ci doar pentru a trai mai bine , nu mai mancati cacat ,ajung la compromisuri din caza societati fara cultura ,fara educatie lasati legea sa constate nu va mai interpunet i inaintea legi ,voi care santeti destepti si in general femeile care ati plecat la prima stragare de acasa ,de langa un barbat al vostru si ati adunat ce ati gasit pe drum (gunoaele europei , marocani inputiti,spanioli lenesi, si altii si acum va dati victime si nu mai stii chipurile sa vorbiti romaneste. Sa desfiintat multe legi clare si sa pus in loc mizerii europene , suportati consecintele

 3. „în țările din fostul bloc comunist acesta este privită ca un afront adus societății în special din cauza influenței masive a Bisericii Ortodoxe în ceea ce privește percepția socială a fenomenului.”
  I-auzi!
  Pai si cu popii însurați si călugării din România care dau pensii alimentare cum rămâne?
  Dar cu călugăritele alea care fac gemeni cu cate un popa (stai ca aia era chiar și stareță!) și care își cresc proprii plozi deghizându-i în asa ziși orfani ca sa-i poată creste nestingherite rămânând în mânăstire și făcând pe ‘sfintele’…?
  Hai ca e plin YouTube de clipuri cu din ăștia – deci cum percepe BOR fenomenul ala?
  Ca prostituție ortodoxa de baza sau cum?

 4. In România Prostituția nu mai este incriminata din 2012.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...