Fata violată la Vaslui cere indulgență pentru unul din cei 7 violatori. Vezi aici de ce!

Răsturnare de situație spectaculoasă în cazul celor 7 violatori din Vaslui, caz care a pus pe jar toată România. Conform cotidianului vremeanoua.ro care a fost preluat de postul realitatea.tv victima cere indulgență judecătorilor pentru unul din cei 7 deoarece consideră că acesta ar fi fost cel mai “uman” cu ea.

Este vorba despre Ionut Surleac care, conform declarațiilor fetei, este singurul dintre cei 7 violatori care ar fi fost impresionat de lacrimile și de rugămințile fetei și care i-a îndemnat pe restul violatorilor să o lase împace și să o ducă acasă din aceast motiv. Ionut Surleac este ultimul sosit la fața locului dintre cei 7 și se pare că nu ar fi profitat foarte mult de fată ba chiar a dat dovadă de un oarecare sentiment de milă prin faptul că i-a convins la un moment dat pe colegii săi de abuzuri să o elibereze pe fată.

Mai mult, se pare că acesta este primul care și-a recunoscut fapta și care împreună cu familia s-a declarat gata să plătească despăgubiri morale fetei care a fost violată. Părinții acestuia au fost singurii care s-au dus la casa fetei și și-au cerut iertare părinților victimei și care s-au declarat gata să facă tot posibilul să îi facă pe aceștia să treacă peste abominabila faptă.

Acum să vedem dacă judecătorii vor lua sau nu în considerare acest gest al fetei, având în vedere că situația celor 7 violatori este cunoscută de o țară întregă și presa din România privește cu mare atenție acest caz care a declanșat un adevărat vârtej în ceea ce privește raportarea societății și justiției românești la cazurile de viol.

 

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri