Cine este șoferul care a murit după ce camionul i-a căzut în Dunăre și a explodat. Bărbatul avea 42 de ani

Un TIR a căzut în Dunăre în noaptea de 3 iunie, iar martorii la accident spun că acest camion a explodat la scurt timp după impact. Șoferul nu a avut nicio șansă.

Anchetatorii spun că bărbatul în vârstă de 42 de ani conducea TIR-ul în zona viaductului Bahna, între Drobeta Turnu Severin și Orșova, moment în care roata i-ar fi explodat în mers. Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit după aproape 12 ore, iar salvatorii spun că acesta nu a avut nicio șansă să scape.

Cine este șoferul care a murit după ce camionul i-a căzut în Dunăre și a explodat

Laurențiu Stan, martor la accident, a povestit cele văzute. ”Am luat barca personală şi am început să-l caut aici. Am venit cât am putut de repede, am sunat la colegii de la pompieri, am sunat la colegii de la Poliţie. S-a auzit o bubuitură şi l-am văzut la un moment dat cum a intrat în apă, remorca prima dată şi după capul tractor. La contactul cu apa a fost o explozie mică urmată de o flamă”, a explicat martorul conform Observatornews.ro.

Polițiștii nu exclud scenariul în care șoferul în vârstă de 42 de ani să fi avut viteză excesivă pe acel sector de drum. Proprietarul firmei unde era angajat bărbatul a refuzat să comenteze incidentul, în timp ce polițiștii spun că zona unde a avut loc accidentul este tranzitată zilnic de mii de șoferi.

”A fost balizată zona periculoasă şi este impusă restricţie de viteză pentru a nu apărea alte probleme în acea zonă”, a declarat Cristian Tudor, purtător de cuvânt DRDP Craiova. Anchetatorii iau în calcul și alte variante care ar fi dus la producerea accidentului, printre care posibilitatea ca șoferul să fi adormit la volan sau pur și simplu să se simtă rău.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri