Româncă din Italia, găsită într-o râpă adâncă de 30 de metri. S-a certat cu fiica sa și a vrut să-și pună capăt zilelor

O româncă în vârstă de 63 de ani rezidentă în localitatea italiană Sezze, regiunea Lazio, a fost salvată după ce a căzut într-o râpă adâncă de 30 de metri, în urma unei dispute cu fiica sa de 42 de ani.

Incidentul a avut loc în seara zilei de miercuri, 22 mai, când femeia, după o ceartă cu fiica sa, a părăsit locuința acesteia cu intenția de a-și pune capăt zilelor.

În momentul în care fiica a realizat absența mamei sale, a alertat imediat autoritățile, menționează Latinatu.

Echipele de căutare, compuse din carabinieri, pompierii din Latina și voluntari ai Protecției Civile din Sezze, s-au mobilizat rapid.

După câteva ore de căutări intense, femeia a fost găsită în apropierea Amfiteatrului, într-o râpă de circa 30 de metri adâncime.

Femeia era în stare confuzională și a fost transportată de urgență la Spitalul „Santa Maria Goretti” din Latina cu o ambulanță. Starea ei este stabilă, dar rămâne sub observație medicală pentru a i se evalua starea de sănătate fizică și psihică.

Primarul din Sezze, Lidano Lucidi, a lăudat eforturile echipelor de intervenție și solidaritatea comunității locale:

„Felicit voluntarii de la Protecția Civilă Città di Sezze, pompierii, carabinierii, voluntarii care, în această seară, în ciuda dificultăților obiective au reușit să găsească femeia dispărută în zona Amfiteatrului.

La fața locului, am văzut cum, în foarte scurt timp, mulți voluntari au venit să ajute la căutări.

Pentru un moment, ne-am temut că s-a întâmplat ce era mai rău, dar munca de echipă și determinarea puternică au salvat viața unei femei. Mulțumesc în numele orașului Sezze.”

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri