Ciudat de România! Un hoț mort de beat a adormit în timpul spargerii

Hoții din Moldova par să aibă probleme mai degrabă cu alcoolul decât cu spartul locuințelor în sine. Sîmbăta aceasta un spărgător din comuna Mălini, din județul Suceava a pândit casa unor oameni gospodari care se pregăteau să părăsească localitatea. A așteptat răbdător, a mai băut un  păhărel două și imediat ce oamenii au părăsit casa și s-au urcat în mașină a pătruns prin efracție în locuința acestora. Înarmat cu un sac, a adunat toate bunurile care i s-au părut de preț sau i-au căzut la îndemână și totul părea o afacere reușită pentru infractorul sucevean.

Nu se știe dacă individul a mai servit ceva băutură din rezervele propietarilor dar este cert că aceștia l-au găsit dormind, mort de beat în holul locuinței, când s-au întors seara acasă, lângă sacul cu lucrurile pe care intenționa să le fure.

Aceștia au sunat imediat la poliție care s-a deplasat imediat la fața locului și l-au trezit și apoi reținut pe hoțul căruia alcoolul i-a venit de hac. Ieri reprezentanții Inspectoratului de Poliție Suceava au confirmat povestea și au precizat că individul în vârstă de 44 de ani este cercetat penal.

Se pare că suceveanul poate candida cu succes la titlul de cel mai prost hoț din lume.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri