Coșmarul unei românce întoarsă de la muncă din Germania, bătută și abuzată de propriul fiu

O femeie a fost violată de propriul fiu. Fiara cu chip de om a fost arestată, dar femeia a cerut în instanţă şi emiterea unui ordin de protecţie împotriva fiului său, în eventualitatea în care va fi lăsat liber pe parcursul procesului, scrie ziaruldeiasi.ro.

La sfârşitul lunii trecute, femeia se întorsese de la muncă din Germania şi locuia la o stână din zona CET Holboca, împreună cu cei doi fii ai săi. În seara zilei de 4 august, în jurul orei 9.30, unul dintre ei, Mihai Harton, şi-a tras cu forţa mama într-un vagon dezafectat pe care-l foloseau ca dormitor, bătută şi violată.

“A fost apoi constrânsă să întreţină mai multe raporturi sexuale cu el, în intervalul orar 21.30-6.00, respectiv întreţinerea de multiple raporturi sexuale şi acte sexuale de penetrare vaginală violentă cu degetele, prin constrângerea fizică exercitată prin acţiuni de lovire cu pumnii şi palmele”, aveau să menţioneze judecătorii.

Femeia a cerut eliberarea unui ordin de protecţie împotriva fiului său, ocazie cu care faptele au devenit cunoscute. Din declaraţiile date în faţa procurorilor de vecinii chemaţi ca martori, a rezultat că fapta din 4 august nu a fost singulară, femeia fiind supusă la violenţe sexuale de către fiul său şi înainte de plecarea în Germania.

Harton a semnat personal dovada de primire a citaţiei pentru proces, pe 12 august. A doua zi, magistraţii Judecătoriei au dispus emiterea unui ordin de protecţie pe durata maximă, de 6 luni, interval în care el nu va mai avea voie să se apropie la mai puţin de 50 de metri de mama sa ori să ia legătura în orice mod cu aceasta.

O oră mai târziu, judecătorul de drepturi şi libertăţi a admis propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătorie, Harton fiind plasat în arest preventiv până pe 11 septembrie.

Dacă va fi găsit vinovat pentru viol, acesta este pasibil de o pedeapsă cu închisoarea pe un termen cuprins între 5 şi 12 ani.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri