Soartă tristă pentru o îngrijitoare româncă din Italia. Mariana a murit singură în casă. În zece zile nimeni nu i-a bătut la ușă

Mariana Done, în vârstă de 53 de ani, a fost găsită fără viață în noaptea de miercuri spre joi, 26 august, într-un apartament din centrul istoric al orașului Terni (Umbria).

Femeia locuia singură și era decedată de cel puțin zece zile, trupul neînsuflețit fiind într-o avansată avansată de descompunere. Medicul legist a declarat că moartea s-a produs din cauze naturale, Mariana s-a simțit rău și nu a mai avut timp să ceară ajutor.

La ușa apartamentului din via Cavour, unde locuia românca noastră, nimeni nu a bătut la ușă în ultimele zece zile. Nimeni nu a căutat-o și nimănui nu i-a păsat de soarta acestei femei în tot acest timp. Până când proprietarul unui restaurant din apropiere, care a perceput un miros puternic venind dinspre locuința respectivă, a solicitat intervenția pompierilor.

Mariana era originară din Jimbolia, județul Timiș și în Italia a lucrat ca îngrijitoare de bătrâni. Conform publicației Terni Today, a venit în Peninsulă în urmă cu 30 de ani, împreună cu soțul ei, care a murit cu zece ani în urmă.

Era o fire retrasă, nu socializa prea mult și nu avea prieteni apropiați. De aceea, atunci când n-a mai fost nimeni nu i-a observat lipsa. O dramă a singurătății, o moarte la o vârstă prematură, o femeie care probabil avea nevoie de ajutor, dar nu a vrut sau nu a știut cum și cui să-l ceară.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri