Cum a ajuns să fie condamnat penal un pensionar din Austria îndrăgostit de o româncă. Ce a făcut bărbatul

Un bărbat, în vârstă de 62 de ani, din landul Tirol, Austria, s-a îndrăgostit de o prostituată româncă. După ce a susţinut-o financiar cu sume ce totalizează 60.000 de euro, femeia l-a părăsit, iar bărbatul a început să falsifice scrisori cu numele unor înalţi funcţionari judiciari pentru a-i atrage din nou atenţia româncei.

Procuratura din landul austriac Tirol a avut de instrumentat cazul ciudat al unui pensionar din localitate. Acesta este îndrăgostit de o prostituată din România, iar de-a lungul anilor a susţinut-o financiar cu sume ce totalizează 60.000 de euro.

Femeia nu a fost impresionată de generozitatea bărbatului de 62 de ani şi s-a întors în România, nedorind să mai audă nimic de el. Supărat de atitudinea româncei, austriacul a căutat să îi reintre în graţii, dar într-o manieră extrem de bizară.

În timp ce mulţi bărbaţi ameninţă sau devin violenţi atunci când sunt respinşi, bărbatul de 62 de ani a tratat “pierderea” în mod diferit.

A falsificat scrisori, de pildă, care purtau ”semnătura” adjunctului şefului Poliţiei Criminale de Stat din Austria, a primului adjunct al şefului superior al parchetului tirolez, iar ulterior – în timp ce procedurile de trimitere în judecată împotriva lui erau în derulare- chiar s-a prefăcut că este judecătorul care îi instrumenta cazul.

În numele acestor persoane, bărbatul a scris scrisori către autorităţile engleze şi române, în care a raportat „infracţiunile” comise de fosta sa iubită. Într-o zi, Poliţia Română i-a bătut la uşă româncei, pe care o acuzase că şi-a obligat fiica minoră să se prostitueze.

”Este o femeie frumoasă, ce căuta cu un bătrân ca mine?”

„Asta a fost cea mai proastă acţiune a mea. Mă va bântui până la sfârşitul vieţii mele că am putut să fiu atât de lipsit de caracter”, a spus bărbatul în instanţă.

„Era într-o situaţie psihologică extrem de tensionată”, a încercat să îi explice comportamentul apărătorul bărbatului de 62 de ani.

De amintit este că şi după ce a aflat că va fi trimis în judecată, austriacul a continuat să falsifice documente. De pildă,  i-a trimis prostituatei în România o scrisoare în numele magistratului care instrumenta cazul, în care îi spunea că trebuie să se prezinte ca inculpată la proces.

„Am iubit-o”, a explicat, joi, 24 martie, pensionarul în faţa judecătorilor. „Este o femeie frumoasă, ce căuta cu un bătrân ca mine?”, s-a întrebat el retoric.

„Am fost plin numai de sentimentele mele. Acum sunt mai liniştit şi văd că îi rănesc pe alţii”, s-a scuzat pensionarul.

Judecătorul l-a condamnat pe bărbat la opt luni de închisoare cu suspendare şi plata unei amenzi de 1.000 de euro pentru fals în documente şi defăimare.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri