Româncă din Italia, mamă a trei copii, găsită spânzurată în locuința sa. Soțul femeii a fost cel care a găsit-o

O tânără româncă din Italia, în vârstă de numai 26 de ani și rezidentă cu familia în localitatea Santa Fiora din provincia Grosseto (Toscana), a fost găsită fără viață în locuința sa, în seara zilei de joi, 24 martie 2022.

Conaționala noastră era mama a trei copii, iar cel care a făcut tragica descoperire a fost chiar soțul femeii, relatează publicația locală Maremma Oggi.

Potrivit surselor locale, soțul tinerei românce s-a întors de la muncă în seara zilei de joi și a găsit-o spânzurată în casa în care locuiau.

Bărbatul a sunat imediat la 118 pentru a solicita ajutor, dar personalul medical sosit la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a salva-o.

La locul tragediei au intervenit apoi și carabinierii care au constatat că este vorba de un gest extrem făcut de românca noastră, a cărei suferință nu a înțeles-o nimeni până acum, din nefericire.

„În ochii noștri, era o familie liniștită. Soțul este un foarte bun muncitor și cunoscut în toată zona. Ea era o femeie de casă care avea grijă cu dragoste de copii”, a declarat un localnic, citat de ziarul La Nazione.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri