Home » Noutăți » Cum a ajuns un român să fie snopit în bătaie de nevastă. A fost atacat cu o furculiţă şi s-a baricadat de frică

Cum a ajuns un român să fie snopit în bătaie de nevastă. A fost atacat cu o furculiţă şi s-a baricadat de frică

Un botoşănean a ajuns la Urgenţe după ce a luat bătaie de la soţie. Bărbatul susţine că a fost atacat de consoartă cu o furculiţă şi mai apoi stropit cu o substanţă toxică a relatat luni, 18 martie, ziarul Adevarul.

Până la venirea echipajului de ambulanţă a stat baricadat într-o cameră din casă. Bărbatul de 63 de ani din satul Bosânceni, judeţul Botoşani a fost protagonistul unei păţanii tragicocomice. Bărbatul abia a fost salvat de furia nevestei şi era cât pe ce să se aleagă cu ochii scoşi.

Bătut şi fugărit prin casă Întâmplarea a avut loc sâmbătă seara în satul Bosânceni. Bărbatul de 63 de ani a început să se certe cu soţia. Furioasă consoarta l-ar fi luat la bătaie pe sătean şi spune monitorulbt.ro ar fi încercat să-l lovească în ochi cu o furculiţă.

Bărbatul ar fi reuşit să evite atacul cu furculiţa, dar spune aceeaşi publicaţie, a fost stropit de soţie cu o soluţie de hipoclorit în zona feţei. În cele din urmă botoşăneanul a scăpat din mâinile nevestei şi s-a baricadat într-o cameră de unde a sunat la 112.

 Botoşăneanul bătut de nevastă a fost dus la Urgenţe. Deocamdată acesta nu a reclamat-o la Poliţie.
daedalusonline.eu%20

Vezi și asta

Șofer român de TIR în stare gravă, în Italia după un accident rutier – Galerie Foto

Un șofer de TIR român în vârstă de 28 de ani care lucra ca șofer …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

espressocafe.ro