Home » Români de pretutindeni » Italia: O româncă de 24 de ani a murit aseară, în urma unui tragic accident

Italia: O româncă de 24 de ani a murit aseară, în urma unui tragic accident

O tânără româncă de  numai 24 de ani, a murit în noaptea de duminică spre luni, 18 martie, în provincia Arezzo, a transmis puublicația italiană La Nazione.

Puțin după miezul nopții, tânăra a fost lovită mortal de o mașină după ce ieșise dintr-un restaurant situat pe șoseaua provincială 327, între localitățile Foiano și Cesa.

Andrea Bianca Adam era rezidentă în zona respectivă și a decedat imediat după impact, înainte de sosirea ambulanței. Medicii nu i-au mai putut salva viața, rănile suferite au fost prea grave și Andrea nu a reușit să supraviețuiască.

Din primele verificări ale poliției rutiere, rezultă că tânăra româncă a ieșit din restaurantul de pe marginea șoselei când a fost lovită în plin de un autoturism care circula regulamentar. Șoferul s-a oprit să îi acorde ajutor, dar orice încercare de a o menține în viață pe tânăra femeie a fost inutilă. Era ora 00:17 când șoferul a telefonat la autorități pentru a semnala cele întâmplate.
Șoseaua pe care a avut loc accidentul este una cu trafic intens la orice oră din zi și din noapte, este cunoscută pentru pericolele pe care le reprezintă.

La locul accidentului, pe lângă personalul sanitar de la 118, s-au prezentat și carabinierii unității militare din Cortona care încearcă să reconstitue cu exactitate dinamica accidentului.

Vezi și asta

O educatoare româncă și-a ucis copilul de 10 ani, sufocându-l în somn

Crimă înfiorătoare în satul Bozânta Mică, comuna Recea, județul Maramureș. O educatoare și-a ucis copilul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *