Cum poți lua un credit online rapid

Pentru că perioada de sărbători ne lasă pe toți fără prea mulți bani în buzunar am făcut o cercetare online și am făcut o selecție a instituțiilor care acordă credite de nevoi personale rapid în urma aplicațiilor online. Mai jos vi le prezentăm pe cele care ni s-au părut cele mai convenabile:

viva creditCreditul Până la Salariu este cel mai rapid împrumut din România oferit de Viva Credit Cererea se completează online în numai 7 minute, este aprobată pe loc, iar banii sunt virați direct în contul clientului în două ore.

Principalele caracteristici ale creditului oferit de Viva Credit® sunt:
• Rapiditate – aplici online de oriunde te-ai afla şi primești banii direct în contul tău bancar în cel mai scurt timp. Fără comisioane sau taxe.
• Flexibilitate – poți alege exact suma de care ai nevoie (între 100 si 1000 RON) şi perioada dorită (între 1 şi 35 zile)
• Transparenţă – vei şti de la început exact cât ai de plată. Dobânda este fixă, costul nu se modifică pe durata creditului.
• Rambursare anticipată fără comisioane sau alte penalităţi.
• Acceptăm și persoane cu istoric negativ la Biroul de Credit.
Condițiile de aprobare a unui împrumut sunt minimale:
• Vârstă peste 21 de ani
• Venit stabil din salariu, pensie sau PFA
• Cont bancar sau un card

DETALII AICI

Forza Rossa Financial Services este una din companiile din grupul de firme Forza Rossa – partenerul oficial Ferrari in Romania.

Criterii de eligibilitate pentru credit: 
– Venit minim 500 Ron 
– Varsta minima: 21 ani impliniti 
– Varsta maxima: 65 ani impliniti / 66 neimpliniti 

864Prezent de 10 ani pe piata locala, CardAvantaj ramane cel mai popular card de cumparaturi in randul romanilor. Produsul isi datoreaza reputatia unei oferte pentru plata in rate a cumparaturilor care este la indemana si de incredere, avand si o larga adresabilitate. CardAvantaj este de asemenea recunoscut pentru capacitatea de a veni cu beneficii inovatoare – bonus pentru tranzactii, plata contactless, plata in rate a cumparaturilor efectuate in afara tarii sau chiar online, etc – fiecare o premiera pentru piata de profil la momentul lansarii

 Detalii aici:

.173

Provident Financial România este o instituţie financiară nebancară înregistrată în Registrul General al Băncii Naţionale a României şi specializată în acordarea de împrumuturi de valoare mică, pe termen scurt. Provident este prima instituţie financiară din România care oferă împrumuturi la domiciliu prin intermediul unui serviciu suplimentar, oferit contra cost. Astfel, clienţii pot primi banii în 48 de ore de la solicitare, chiar la ei acasă, iar ratele le plătesc în comoditatea propriei locuințe. 

Provident acordă împrumuturi în toate judeţele ţării. 
Pentru a primi un împrumut un solicitant trebuie să aibă peste 21 de ani, să locuiască într-o zonă în care Provident acordă împrumuturi, să aibă un venit demonstrabil şi domiciliul stabil. 

De ce clienții noștri aleg Provident: 

• Rapiditate – poţi alege să primeşti banii în 48 de ore 
• Simplitate – ai nevoie doar de două acte 
• Rate fixe – ştii toate costurile împrumutului de la bun inceput şi ai rate fixe în lei 
• Comoditate – poţi opta să primeşti şi să plăteşti împrumutul de acasă 

 Detalii aici:

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri