Ce locuri de muncă sunt disponibile în străinătate la începutul acestui an

Că ne place sau nu, locurile de muncă care sunt oferite de firmele din străinătate sunt mult peste majoritatea ofertelor din România. Din păcate tot mai mulți români aleg să caute un job afară, chiar dacă acesta este mult sub nivelul lor de calificare, deoarece se câștigă mult mai bine ca în România.

Am verificat ce locuri de muncă sunt disponibile pe unul din cele mai serioase portaluri care prezintă oferta agențiilor din străinătate și am găsit următoarele locuri de muncă disponibile la ora actuală.

Printre cele mai bine plătite se numără ofertele de muncă din Germania, joburile din Anglia și cele din țările nordice.Dacă în Anglia sunt la mare căutare asistenții și asistentele medicale, în Germania se caută instalatori, electricieni, lăcătuși sau operatori CNC. De asemenea se pot găsi și locuri de muncă pentru muncitori necalificați, pentru muncitorii din construcții sau pentru ospătari sau barmani pe vasele de Croazieră. În Olanda se caută vopsitori auto în timp ce învățătorii au șansa să plece în Qatar pentru un salariu uriaș, raportat la cele din România.

Oferta completă de locuri de muncă în străinătate în acest moment o găsești AICI.

locuri de muncă în străinătate

Related Articles

6 COMMENTS

 1. instalator si sudor experienta mare,instalatii de ventilatie si de anti incendiu ,specialist in centrale termice ,amlucrat in sistemele de regulatie Simens si Honlley in multe locuri in europa am lucrat in realizarea instalatiilor in spitale normele CE acum sant in londra nr tel.07424915149

 2. Silverhand vă oferă locuri de muncă în Germania fără să perceapă comision sau taxe de mediere.
  Contractele se vor încheia direct cu angajatorul german, iar cazarea este asigurată de acesta.
  Ofertele noastre sunt în domeniul tehnic pentru instalatori, electricieni, sudori, lăcătuși, operatori CNC, mecanici auto/mecanici utilaje agricole, tâmplari etc.
  Salariul este cuprins între 1300 și 2200 EUR ( în funcție de domeniu).
  Limba germană la nivel conversațional este cerință obigatorie.

  Pentru detalii ne puteți apela la oricare din numerele : 0773 787 443 sau 0774 483 064.
  CVurile se trimit la adresa: [email protected]

Comments are closed.

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri