De unde poți lua credite online cu zero dobândă în toamna anului 2020. Se pot lua în aceeași zi de la aplicare

În situația provocată de criza legată de pandemie un credit ne poate ajuta sa trecem mai usor peste probelemele financiare apărute. Dacă avem nevoie de un credit, cel mai bine este să găsim unul care oferă promoții cum ar fi dobandă 0% la prima sumă imprumutată și poate fi luat exclusiv online pentru a evita contactul direct cu alte persoane.

Am făcut o scurtă căutare și companiile care oferă credite online făsăr dobândă la prima sumă împrumutată sunt următoarele. Viva Credit la care poți aplica in cateva minute – vezi aici siteul de aplicare– și compania de creditare Hora Credit unde poți aplica aici. La ambele linii de creditare procesul de aplicare durează maxim 10 minute și banii îi poți avea pe card în 2-3 ore de la aprobare, adică în aceeași zi în care aplici. Vezi aici siteul Hora Credit.

Dacă vrei sa gasesti și alte instrumente de creditare online poți alege compania Ocean Credit, care oferă o dobândă avantajoasă – vezi aici oferta de creditare Ocean Credit.  

Alte oferte sunt făcute de compania Credit Fix – vezi aici link de aplicare sau de  compania Credit Prime.- vezi aici link de aplicare pentru imprumut online. 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri