Liviu Dragnea astăzi după încheierea CEX al PSD: Ordonanța nu oprește procesul meu

După încheierea Comitetului Executiv Național al PSD Liviu Dragnea a făcut astăzi următoarele declarații:

  • PSD-ul este un partid puternic care a câștigat alegerile pe baza votului acordat de cetățeni. S-a acordat un vot unanim de susținere Guvernului Grindeanu.
  • Suntem în continuare determinați să exercităm puterea acordată de cetățeni într-un mod legitim și constituțional. Considerăm că orice tentativă de subminare a acestei exercitări a puterii nu este în regulă.
  • Există o campanie de minciună și dezinformare practicată la adresa PSD în ultimele zile, care este dusă prin intermediul unor televiziuni și organe de presă. O asemenea mașină de dezinformare a mai fost folosită la Revoluție și în alte ocazii.
  • Îi respectăm pe cei care protestează și dreptul lor democratic la a își exprima opinia. În același timp este important ca aceste opinii să se exprime fără violență. Felicităm jandarmeria și o încurajăm să continue activitatea excelentă de până acum. Consider declarațiile președintelui Iohannis referitoare la jandarmerie nelalocul lor. Acestea pot avea un rol de intimidare. 
  • În ceea ce privește dezinformările publice cu privire la faptul că ordonanța ar opri procesul în care eu sunt implicat, este o minciună. Avocații mei au confirmat acest lucru. 

Dragnea a mai amintit că proiectul de comasare al DNA și al DIICOT aparține fostului ministru al justiției, Raluca Prună și că PSD nu a avut niciodată în plan acest lucru. Președintele PSD a mai afirmat că publicarea acestei informații false a fost un plan de manipulare pentru ca procurorul general și Președintele Iohannis să poată emite păreri pe acest lucru. 

 

Șeful PSD a declarat că i-a făcut plângere penală jurnalistului care i-a publicat adresa de acasă pe pagina de facebook și că intenționează să ducă până la capăt acest demers. “Sunt aici nu am SPP și nu mă sperii, chiar dacă sunt doar eu și șoferul meu” – a afirmat Dragnea. El a mai dezvăluit că ieri s-a întâlnit cu ambasadorul SUA cu care a discutat timp de două ore. 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri