Detalii din jurnalul minorei pe care Bivolaru a convins-o că urina este mai bună ca apa

 Gregorian Bilvolaru liderul MISA (Mișcarea pentru Integrare Spirituală în Absolut) a fost și este unul din cele mai celebre personaje ale României la un moment dat. Procesul și condamnarea acestuia, precum și fuga sa în Suedia, unde a obținut azil au fost pe prima pagină a presei din România pentru ani buni. Bivolaru, care are 65 de ani, a fost reținut  de poliția franceză la Paris, la aproape 3 ani după ce a fost condamnat, în anul 2013, la 6 ani de închisoare cu executare pentru acte sexuale în formă continuată cu un minor. Bivolaru a fost eliberat miercuri, 14 septembrie, din arest.

Mulți i-au luat apărarea lui Bivolaru, mai ales după ce autoritățile suedeze au refuzat să-l extrădeze și i-au acordat azil politic și au acuzat societatea românească că este prea conservatoare și nu înțelege noile forme de exprimare spirituală pe care le promovează Gregorian Bivolaru.

Presa din România a relatat destul de des subiectele care au făcut deliciul opiniei publice în perioada respectivă și acuzațiile care i s-au adus lui Bivolaru. Ieri jurnaliștii de la adevarul.ro au prezentat detalii explozive din jurnalul Mădălinei Dumitru, fata de 15 ani care și-a notat în jurnalul său personal detalii incredibile ale relației sale cu liderul Mișcării pentru Integrarea Spirituală în Absolut.

Iată câteva notări ale fetei care l-au înfundat practic pe Gregorian Bivolaru și au revoltat opinia publică din România:

“Relația cu iubitul meu este din ce în ce mai frumoasă…Ne-am jucat cu pipi într-un mod de-a dreptul  înălțător”

“Am făcut pipi la el în guriță după care el a făcut în gurița mea. Apoi am mers la baie unde el a făcut pipi în interiorul meu”

“Trebuie să fac dragoste cu el cât mai des anal! Trebuie să mă joc cu el cât mai frumos oral.”

„Vreau să facem dragoste tot timpul vaginal, anal şi oral”

În afara acestor afirmații în agendă sunt zeci de pagini care detaliază relații sexuale în trei sau trăirile pe care le avea minora în momentul în care era cu Bivolaru de care era îndrăgostită nebunește și pentru care părea că ar fi făcut orice.

 


La dosarul cauzei în care a fost condamnat Bivolaru se mai află și declarația fostei adepte MISA Valeria Bertescu care a declarat că era nevoită să țină cu săptămânile o dietă doar pe baza de apă și urină și că a fost păcălită să se prostitueze în Turcia pentru a îi face pe plac lui Bivolaru. Fata fusese păcălită că așa este tradiția indiană, ca adeptele să se prostitueze și să aducă bani organizației care le îndruma spiritual.

O altă probă de la dosar este declarația modelului portughez de origine română Agness Arabella Marques, fostă Mureşan. Aceasta a fost iubita lui Bivolaru și a fost păcălită să se culce cu acesta când avea 15 ani, în anul 2000. Fata și-a dat seama că Bivolaru este un escroc când i s-a condiționat o vizită în Japonia de “donarea” către liderul MISA a tuturor banilor care i-ar fi câștigat ca fotomodel acolo.

Chiar dacă probele de la dosar sunt mult mai multe și o parte a lor nu pot fi reproduse din cauza respectului pentru public, este ciudată decizia luată de statul suedez de a îi acorda azil politic lui Bivolaru și de a-l salva de executarea sentinței în România.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri