Oana, tânăra româncă de 26 de ani care are succes la Londra

Despre românii care locuiesc și muncesc în Marea Britanie se scrie mult mai ales pe seama problemelor pe care aceștia le întâmpină acolo. În ultimele luni se vorbește mai mult despre ieșirea din Uniunea Europeană a Regatului Unit și despre efectele pe care această mișcarea le va avea asupra românilor de acolo.

Portalul ejobs.ro a ales să prezinte povestea fabuloasă a unei românce care, la numai 26 de ani, și-a deschis deja 3 firme în Londra și acum lucrează să o deschidă pe a 4-a. Este vorba de Oana Babagianu care, începând cu anul 2014, a devenit antreprenor în Londra. La numai 14 luni de la deschiderea primei firme aceasta are o cifră de afaceri de peste 20.000 de lire lunar. Din 2014 când și-a deschis prima afacere Oana a mai investit în alte două firme. Dacă prima firmă a fost un salon de înfrumusețare, a urmat apoi o firmă care activează în domeniul accesoriilor și una care încearcă să răzbată pe piața mașinilor. În curând va urma o firmă în domeniul organizării de evenimente și toate cele patru vor fi reunite în grupul Vos.

Tânăra româncă și-a început cariera de antreprenor în orașul natal, în  Urziceni la numai 18 ani, când și-a deschis un salon de înfrumusețare cu sprijinul părinților săi care au făcut afaceri în domeniul ospitalității zeci de ani. A urmat apoi  o perioadă de studii de licență  în Londra și Madrid și un master în comunicare la Universitatea Webster din Londra. În toată această perioadă Oana și-a făcut cât mai multe relații și a învățat cu ce se mănâncă afacerile în capitala londoneză.

În interviul dat celor de la ejobs.ro Oana Babagianu a povestit cum și-a deschis prima afacere în Londra, salonul de înfrumusețare, și greutățile de care s-a lovit la începuturile sale în Londra.Chiar dacă avea 23 de ani și nimeni nu i-a dat atunci nici o șansă, a fost tenace și până la urmă a reușit. Acum salonul de înfrumusețare Vos are peste 15 angajați din care mai mult de jumătate sunt români. În prezent Oana caută acum un alt spațiu pentru a deschide cel de-al doilea Vos Beauty Salon în Londra. Pe viitor își dorește să deschidă saloane ale grupului Vos și în alte orașe din Marea Britanie dar și în marile orașe ale Europei.

Oana Babagiu a recunoscut că începutul nu a fost deloc ușor dar că tenacitatea și o organizare riguroasă au ajutat-o să treacă de problemele întâmpinate. Ea spune că va continua să angajeze români pentru că este româncă și vrea să atragă câți mai mulți români în Londra și că oricum, mai mult din totalul angajaților de la toate firmele pe care le deține sunt români.

Să repetăm. O cheamă Oana Babagianuu, are 26 de ani, deține trei firme în Londra cu domenii de activitate diferite, muncește pe brânci și spune că visul ei este să construiască o afacere de familie pe care să o lase moștenire nepoților.

Îi urăm succes. #romani in UK

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri