Dezvăluiri în cazul româncei care a fost ucisă în Italia de iubitul său. „Mihaela voia să-l părăsească”

Mărturia Cristinei Avarvarei, conațională și prietenă a Mihaelei Kleics – românca de 50 de ani găsită decedată luni, 13 decembrie, în dormitorul locuinței sale din Quartu Sant’Elena (Cagliari) în urma mai multor răni produse prin înjunghiere – pare să lămurească misterul acestei tragedii.

Ajunsă în Sardinia pentru a avea o viață mai bună, Mihaela și-a găsit în schimb moartea, fiind înjunghiată mortal în dormitorul său din via della Musica din localitatea Quartu Sant’Elena.

O prietenă de-ale ei, Cristina Avarvarei, în vârstă de 37 de ani, care locuiește de ani de zile în localitatea Pirri (provincia Cagliari, din Sardinia) dar momentan se află la Timișoara (România), oferă o mărturie exclusivă și importantă a tipului de relație dintre Mihaela și concubinul acesteia.

Sau, mai bine spus, despre cum a supraviețuit Mihaela printre numeroase probleme ce s-au accentuat mai ales în ultimul an. „Din septembrie m-a blocat peste tot (rețele sociale) și a dispărut, nici măcar nu a mai vorbit cu ceilalți prieteni ai noștri, atât români, cât și italieni,” mărturisește Cristina.

Motivul? „I-am spus să-și părăsească partenerul, el i-a spus mereu că o va ucide. Eu locuiesc în Pirri, când avea probleme venea mereu la mine. Ea a mai fost cu alți doi bărbați înainte, chiar și cu ei au existat certuri și ea a trebuit să fugă mereu,” continuă prietena Mihaelei.

Cu ultimul, Sandro Sarais, în vârstă de 56 de ani, acuzat în prezent de uciderea ei, românca era de aproximativ un an. În România, Mihaela are o soră, o fiică de 26 de ani și doi nepoți. „A fost căsătorită cu un bărbat dar s-au despărțit de ani de zile,” precizează Cristina.

Pe insulă, în Sardinia, Mihaela nu ar fi avut niciodată un loc de muncă stabil. „Avea venitul de cetățenie. Avea doar bani în cap și de acolo i s-a tras. El a ucis-o pentru că a vrut să-l părăsească”, este de părere Cristina conform Casteddu Online.

„I-am spus să-l părăsească, să-l uite și să se întoarcă în România. Toți prietenii mei și cu mine știam prin ce trece, dar nu voia să asculte de nimeni.” Alături de concubinul italian, care avea să devină ulterior ucigașul ei, Mihaela se simțea în siguranță, din punct de vedere economic. „El se îmbrăca numai cu haine de firmă. Nu știu de unde avea el atâția bani, poate că a vândut o casă moștenită de la rude. Certurile între ei au fost continue, i-am spus că într-o zi o va ucide.”

Din povestea Cristinei reiese o imagine destul de clară a situației, în timp ce anchetele progresează și inculpatul Sandro Sarais este păzit de carabinieri la spitalul Businco. Acesta nu a scos nici măcar un cuvânt la interogatoriul procurorului Nicoletta Mari.

„Mi-a spus de multe ori că partenerul ei a bătut-o și a amenințat-o cu moartea, odată l-a denunţat dar apoi a retras totul, pentru că îi era frică de el. Sper ca ticălosul care a ucis-o să-și petreacă toată viața în închisoare, Mihaela nu merita așa ceva!”

Potrivit mărturiei Cristinei Avarvarei, victima ar fi avut, în ultimii ani, trei concubini, toți în perioade diferite. „Chiar și primul și al doilea au bătut-o.” Apoi, despre ultimul partener: „Sunt sigură că el a ucis-o!”

O suspiciune care, foarte curând, ar putea deveni certitudine și la nivel juridic.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri