Home » Noutăți » Din dragoste pentru o româncă, un italian de 32 de ani și-a luat viața. Femeia murise cu puțin timp în urmă

Din dragoste pentru o româncă, un italian de 32 de ani și-a luat viața. Femeia murise cu puțin timp în urmă

“Te iubesc, vin după tine!”. A spus asta şi s-a prăbuşit în gol. Un tânăr de 32 de ani nu a mai suportat durerea pierderii iubitei şi s-a aruncat de la etaj. A ales să moară la Spitalul Gemelli, în Roma, acolo unde, în urmă cu fix o lună, logodnica lui româncă a murit fulgerător de cancer a relatat publicația italiană Il Tempo.

În urmă cu trei luni, fata a aflat că suferă de o boală cumplită: cancer uterin. O realitate groaznică pe care tânăra româncă şi iubitul ei au decis s-o înfrunte împreună. Se iubeau din adolescenţă şi credeau că nimic şi nimeni nu-i va despărţi.

Nici chiar atunci când medicii le-au spus că lupta e în zadar, că ştiinţa încă nu a reuşit să găsească un leac pentru această boală cumplită. În ciuda eforturilor depuse de specialiştii italieni, românca s-a prăpădit luna trecută, la doar 30 de ani, lăsând în urmă o familie distrusă şi un logdnic incapabil să depăşească durerea. Tânărul nu a putut accepta nicio clipă pierderea iubitei lui.

 Zi după zi, s-a cufundat într-o depresie severă, care, într-un final l-a ucis. Joia trecută, la fix o lună de la moartea româncei, bărbatul de 32 de ani s-a aruncat de la 15 metri înălţime, pe casa scării spitalului Gemelli din Roma, acolo unde iubita lui şi-a dat ultima suflare. Un gest extrem pe care l-a considerat a fi salvarea şi modul prin care îşi va reîntâlni jumătatea.

“Te iubesc, vin după tine!”, a strigat tânărul apoi s-a aruncat în gol. Un zbor mortal, o realitate cumplită care, poate, scrie presa italiană, ar fi putut fi evitată dacă tânărul ar fi primit la timp ajutor de specialitate.

Vezi și asta

Accident grav astăzi pe centura Bucureștiului, între un TIR și mai multe autoturisme

Un șofer de TIR a făcut o manevră greșită și a trimis trei oameni la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

espressocafe.ro