Doi șoferi morți, pe autostrada A1. Dubele lor au fost strivite între un TIR și o betonieră, la capăt de coloană

Accident grav ieri  dimineaţă pe Autostrada A1, la 17 kilometri de Capitală. Doi tineri şoferi au murit după ce maşinile lor au fost strivite de un TIR și o betonieră. La faţa locului a fost mobilizat inclusiv un elicopter SMURD pentru a ajuta victimele. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru că şoferii au murit pe loc, în urma impactului. În total, cinci autovehicule au fost implicate în accident, motiv pentru care traficul pe sensul către București a fost oprit pentru câteva ore.

O betonieră și două dubițe se aflau pe prima bandă a autostrăzii, la capătul unei coloane de mașini care așteptau să intre în Capitală. La un moment dat, dinspre Pitești, un TIR care circula cu o viteză de aproximativ 90 km/oră, spun surse din Poliție, nu a reușit să oprească la timp și a izbit din spate cele două dubițe și le-a proiectat în betoniera din față.

Cele două dubițe au fost efectiv strivite între TIR și betonieră, impactul fiind unul extrem de violent.

Șoferii celor două dubițe au murit pe loc

La faţa locului au intervenit pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal şi ISU Bucureşti Ilfov cu două echipaje de descarcerare, două autospeciale de stingere, cinci ambulanţe SMURD şi elicopterul SMURD. Din păcate, pentru șoferii celor două dubițe nu s-a mai putut face nimic.

Cei doi tineri, de 27 și, respectiv, 30 de ani, au murit pe loc.

Poliția continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele care au dus la producerea tragediei.

blank blank blank blank

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri