Home » Noutăți » Doi tineri români care se pregăteau de nuntă au murit împreună într-un cumplit accident la Movileni

Doi tineri români care se pregăteau de nuntă au murit împreună într-un cumplit accident la Movileni

Doi tineri care se pregăteau pentru cel mai frumos moment al vieții lor,  au murit împreună într-un cumplit accident rutier produs luni 30 iulie 2018, pe DJ 546B în localitatea Movileni în comuna Movileni din judeţul Olt.

Mădălina Florentina Purecel, în vârstă de 18 ani, se afla în maşina iubitului ei, Iulian Ene, în vârstă de 23 de ani. La un moment dat, tânărul a pierdut controlul volanului, la ieşire din Movileni, iar maşina a pătruns pe contrasens, acolo unde s-a izbit frontal de un alt autoturism.

În cel de-al doilea autoturism se aflau un tânăr de 36 de ani şi un copil în vârstă de 12 ani. Impactul a fost atât de violent încât Mădălina şi Iulian au rămas încarceraţi între fiarele contorsionate ale maşinii. Rănile suferite în accident au fost atât de puternice încât cei doi tineri au murit împreună.

Potrivit prietenilor, Mădălina, care era crescută de aproximativ 12 ani de un asistent maternal din satul Chiţeasca, şi Iulian aveau de gând să se căsătorească şi se pregăteau de nuntă. Vezi mai jos imagini de la tragicul accident:

 

decathlon.ro

Vezi și asta

VIDEO: MĂRTURII CUTREMURĂTOARE ale femeii pe care a abuzat-o monstrul din Caracal: ‘Mi-a sucit mâna, m-a tras de păr, m-a pus în genunchi’

O femeie în vârstă de 49 de ani a depus la Inspectoratul de Poliție din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

decathlon.ro